Верона - Интер: Гостите са по-близо до победата


Н. Гавазов

Верона - Интер: Гостите са по-близо до победата

Верона - Интер
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 15.03.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Верона, който се намира на пет точки от четвъртото място, посреща Интер в мач от 28-ми кръг на Серия А. Мнозина предричаха, че веронци няма да издържат цял сезон и ще се смъкнат в средата на таблицата, но това не се случи и новакът в италианския елит има само 11 срещи пред себе си, за да се класира за евротурнирите. Впрочем, хората на Мандролини наистина имат лек спад, защото спечелиха само един мач от последните си пет.

Интер преживя тежък старт на новата година, спечелвайки само две точки в първите си шест мача, което доведе до появата на слухове за уволнение на Валтер Мадзари. "Нерадзурите" обаче стабилизираха играта си и в момента се намират в най-добра серия от началото на сезона - три победи две равенства от пет мача. Слуховете за уволнението на Мадзари изчезнаха, а най-обсъжданата тема за разговор бе за трансферната политика на клуба.

Хуан Талеб и Алехандро Гонзалес са контузени от домакините, но пък Халфредсон се завръща от травма. Това ще позволи на Мандролини да не прави никакви промени в тактическата постройка на тима и да заложи на 4-3-3 с много активно използване на крайните полузащитници.

Рикардо Алварес е контузен, а защитникът Жуан изтърпява наказание. Това означава, че вероятно Икарди ще получи шанс да си партнира с нападателя Родриго Паласио, който подписа нов договор.

Няма съмнение, че мачът ще бъде много оспорван. Двата отбора сътвориха истински спектакъл през есента, когато Интер победи съперника си с 4:2. Сега веронци са амбицирани да се върнат на победния път, но трябва да го направят срещу съперник, който се намира в блестяща форма. Много е вероятно срещата да завърши без победител, но отчитайки факта, че защитата на Хелас Верона изглежда много уязвима напоследък, по-скоро трябва да очакваме победа за гостите.


Прогноза за: Хелас Верона - Интер 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

Верона:

09 февруари Верона - Ювентус 2:2 (Серия А)
17 февруари Верона - Торино 1:3 (Серия А)
23 февруари Ливорно - Верона 2:3 (Серия А)
02 март Верона - Болоня 0:0 (Серия А)
09 март Парма - Верона 2:0 (Серия А)

Интер:

09 февруари Интер - Сасуоло 1:0 (Серия А)
15 февруари Фиорентина - Интер 1:2 (Серия А)
23 февруари Интер - Каляри 1:1 (Серия А)
01 март Рома - Интер 0:0 (Серия А)
09 март Интер - Торино 1:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Верона - Интер

60 срещи
8 победи за Верона
20 равенства
32 победи за Интер
Голова Разлика: 95:49 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
184