Интер - Торино: Домакините са с повече шансове за победа


Н. Гавазов

Интер - Торино: Домакините са с повече шансове за победа

Интер - Торино
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 09.03.2014г.
Час: 16:00
Съдия:

Интер се намира в серия от четири мача без загуба, което намали натиска върху Валтер Мадзари и накара Ерик Тохир да заяви, че разчита на своя треньор и през следващия сезон. През миналия уикенд "нерадзурите" гостуваха на Рома и успяха да измъкнат точката след едно добро първо полувреме, в което миланци имаха повече шансове за гол от своя съперник. Лошите резултати на Фиорентина и доброто представяне на Интер в последните двубои съкратиха разликата между двата тима и сега хората на Валтер Мадзари се намират само на четири точки от топ 4.

Торино надмина всички очаквания през този сезон. В определен период "биковете" дори бяха в челната шестица, но в последните си пет мача те спечелиха само четири точки и сега хората на Вентура заемат девето място, на пет точки от днешния си съперник.

Мадзари няма да може да разчита на Валтер Самуел и Жуан. Специалистът вероятно ще заложи на схема на игра 3-5-2 с Икарди и Паласио начело на атаката, а проблемите в отбраната ще бъдат решавани с Кампаняро и Ранокия.

Гостите са без контузените Ларондо, Паскуале и Масиело, както и без наказаните Жиле, Бово, Глик и Максимович. От пръв поглед е ясно, че "биковете" имат огромни проблеми по комплектуване на защитата си. Вероятно Дармиан ще се върне назад, за да покрие дупките.

Най-вероятно гостите ще играят по-прибрано, разчитайки повече на контраатаки. Последните две срещи между тези съперници завършиха без победител и не е изключено да станем свидетели на поредното равенство между тях. Кадровите проблеми при "биковете" обаче и добрата форма на Интер дават предимство на "нерадзурите" и почти сигурно те ще спечелят мача.

Прогноза за: Интер - Торинo 2:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

02 февруари Ювентус - Интер 3:1 (Серия А)
09 февруари Интер - Сасуоло 1:0 (Серия А)
15 февруари Фиорентина - Интер 1:2 (Серия А)
23 февруари Интер - Каляри 1:1 (Серия А)
01 март Рома - Интер 0:0 (Серия А)

Торино:

01 февруари Милан - Торино 1:1 (Серия А)
09 февруари Торино - Болоня 1:2 (Серия А)
17 февруари Верона - Торино 1:3 (Серия А)
23 февруари Ювентус - Торино 1:0 (Серия А)
02 март Торино - Сампдория 0:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Торино

147 срещи
63 победи за Интер
45 равенства
39 победи за Торино
Голова Разлика: 215:162 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
191