Ювентус - Торино: Футбол по италиански


Н. Гавазов

Ювентус - Торино: Футбол по италиански

Ювентус - Торино
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 23.02.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Никола Рицоли

Битката за Торино. Ако се вслушаме в прогнозите на букмейкърите, този мач в интерес на "биковете" е по-добре да не започва, тъй като повечето къщи предполагат победа с 4:0 на "бианконерите". Тези очаквания от една страна са оправдани, тъй като според статистиката Торо няма победа над своя градски съперник от 1995 година.

И двата отбора влизат в мача с почти идентични резултата. "Старата дама" постигна три победи, като последната е в четвъртък срещу Трабзонспор в Лига Европа. Иначе, безпогрешната серия на колектива на Антонио Конте продължава от октомври. Ювентус оглавява таблицата за класиране с девет точки пред втория Рома.

Както казахме по-горе, Торино също има три победи, но преди две седмици допусна изненадваща домакинска загуба от Болоня, но за сметка на това в миналия кръг "биковете" не оставиха никакви шансове на Хелас Верона при това на собствения му стадион, а това позволи на Торино да задмине новака и да се изравни по точки с шестия Парма.

Ювентус не може да разчита на контузените Пепе и Вучинич, а относно Киелини и Бардзали, първият бранител няма да играе, а относно Андреа, той е включен в заявката за мача, но много е вероятно да започне от пейката. Това означава, че Огбоня и Касерас ще започнат в стартовия състав.

Гостите не могат да разчитат на контузените Барето и Гаци, както и на наказания Жиле. Черчи и Дармиан обаче се завърнаха в строя и вероятно ще започнат като титуляри, което ще изпрати Кадоури по-близо до центъра.

Предполага се, че ще видим типичен италиански двубой - с много надлъгване и използване на тактически хитрости. Вероятно Ювентус ще играе по-офанзивно, а техният съперник ще приеме това, разчитайки на бързи врязвания в половината на домакините. Трудно е да си представим, че "бианконерите" могат да загубят точки, но и победата им няма да бъде толкова лесна.

Прогноза за: Ювентус - Торино 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

25 януари Лацио - Ювентус 1:1 (Серия А)
02 февруари Ювентус - Интер 3:1 (Серия А)
09 февруари Верона - Ювентус 2:2 (Серия А)
16 февруари Ювентус - Киево 3:1 (Серия А)
20 февруари Ювентус - Трабзонспор 2:0 (Лига Европа)

Торино:

19 януари Сасуоло - Торино 0:2 (Серия А)
26 януари Торино - Аталанта 1:0 (Серия А)
01 февруари Милан - Торино 1:1 (Серия А)
09 февруари Торино - Болоня 1:2 (Серия А)
17 февруари Верона - Торино 1:3 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Торино

141 срещи
64 победи за Ювентус
41 равенства
36 победи за Торино
Голова Разлика: 210:150 за Ювентус

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133