Интер - Каляри: Нерадзурите ще запишат трета поредна победа


Н. Гавазов

Интер - Каляри: Нерадзурите ще запишат трета поредна победа

Интер - Каляри
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 23.02.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо

Интер може да засили натиска върху старши-треньора на Каляри Диего Лопес, постигайки трета поредна победа в Серия А."Нерадзурите" дойдоха на себе си след неуспешната среща с Ювентус, постигайки победи над Сасуоло и Фиорентина. Последният резултат на миланци позволява да твърдим за битка между Интер и "виолетовите" за място в топ 4. Разбира се, ще трябва да изчакаме и мача на Фиорентина в понеделник, но успех на колектива на Валтер Мадзари ще приближи "нерадзурите" до фиорентинци.

Каляри спечели само четири точки в седемте си мача от началото на календарната година, а загубите в последните два мача доближиха сардинци до зоната на изпадащите, откъдето ги делят само пет точки. Това доведе до поява на слухове за евентуално уволнение на старши-треньора на тима Диего Лопес, който засега остава на поста си, но пък бе освободен неговият асистент.

Рикардо Алварес, Кристиан Киву и Юто Нагатомо са в лазарета. Това означава, че новото попълнение Д'Амброзио ще започне като титуляр, ако разбира се японецът не се излекува от грипа. Очаква се Милито и Паласио да водят атаката, а Кузманович да застане в средата на терена. Ернанес няма да играе.

Франческо Пизано и Давиде Астори са контузени, а Даниеле Конти изтърпява наказание. Това означава проблеми за гостите в отбранителен план и поради тази причина Лопес ще започне с Ериксон в опорната зона, по-близо до наказателното поле, отколкото обикновено.

Интер изглежда по-уверен от своя съперник, с по-висок морал и освен това "нерадзурите" са домакини. Друго, което говори в полза на миланци е това, че Каляри играе отвратително като гост.

Прогноза за: Интер - Каляри 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

19 януари Дженоа - Интер 1:0 (Серия А)
26 януари Интер - Катаня 0:0 (Серия А)
02 февруари Ювентус - Интер 3:1 (Серия А)
09 февруари Интер - Сасуоло 1:0 (Серия А)
15 февруари Фиорентина - Интер 1:2 (Серия А)

Каляри:

19 януари Аталанта - Каляри 1:0 (Серия А)
26 януари Каляри - Милан 1:2 (Серия А)
01 февруари Каляри - Фиорентина 1:0 (Серия А)
09 февруари Сампдория - Каляри 1:0 (Серия А)
16 февруари Каляри - Ливорно 1:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Каляри

73 срещи
34 победи за Интер
27 равенства
12 победи за Каляри
Голова Разлика: 120:72 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183