Интер победи Фиорентина (видео)


И. Ангелов

Интер победи Фиорентина (видео)

Интер успя да победи на гости на Фиорентина днес в мач от двадесет и четвъртия кръг на италианската Серия А. Днес в победата с 2:1 за домакините се разпиха Жуан Куардадо, но с голове на Родриго Паласио и Икарди гостите гарантираха победата си и петата позиция в класирането.

Гостите започнаха добре срещата днес, и още в 15-ата минута Паласио нацели гредата след една бърза контра. В 34-ата минута обаче той намери целта, когато Гуарин го намери с прекрасно поадаване, Паласио овладя с гърди и със следващото си докосване матира Нето. 

В началото на втората част Фиорентина изравни. Още с първата си атака топката достигна Куардадо, който завъртя кълбото към вратата, и изглеждаше, че Ханданович ще спаси, но той не прецени плонжа си и резултатът бе изравнен.

В 65-ата минута Мауро Икарди вкара с едно от първите си докосвания след влизането като резерва. Той бе намерен от Нагамото с центриране на перфектна височина. До края Фиорентина не показа желание да се върне в срещата, макар и Марио Гомес да се появи за първи път от 15-ти септември в игра. 

1 Ювентус




60т.
2 Рома




51
3 Наполи




47
4 Фиорентина




44
5 Интер




39
6 Верона




36

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
150