Лацио с победа, Бенитес пак губи (видео)


И. Ангелов

Лацио с победа, Бенитес пак губи (видео)

В двадесет и втория кръг на италианската Серия А Киево Верона прие Лацио, а Аталанта посрещна Наполи в два от по-любопитните сблъсъка от кръга. Днес Лацио успя да постигне победа на гости с 2:0, но тимът на Рафаел Бенитес понесе класическа загуба от 3:0 и лошата форма на Наполи продължава.

Аталанта успя да вкара своите попадения във втората част на срещата с Наполи. В 47-ата минута Денис се възползва от грешка на Дземаили и откри. В 64-ата минута пък Инлер допусна нова грешка и отново там бе Денис за 2:0. В 70-ата минута унижението за Бенитес бе пълно, когато трета поредна грешка в отбрана стана причина за 3:0, този път Фернандес сбърка, Денис пак бе на точното място, но за да асистира на Моралес за последното попадение.

Междувременно Лацио постигна своята победа на гости на Верона. Още в 6-ата минута Антонио Кандрева даде прекрасно начало за гостите. Киево отговори моментално с добро положение. Психологическото превъзходство на гостите обаче бе установено и срещата се закрепи без много чисти положения.

В 70-ата минута Диао Балде вкара нов гол, но той бе дело и на късмет при рикуширалата топка, която заблуди вратаря. В крайна сметка Лацио застава на 11-ата позиция за тази седмица.

 

1 Ювентус




56т.
2 Рома




50
3 Наполи




44
4 Фиорентина




41
5 Верона




35

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
114