Интер - Катания: Нерадзурите ще увеличат актива си


Н. Гавазов

Интер - Катания: Нерадзурите ще увеличат актива си

Интер - Катания
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 26.01.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Де Марко

Положението на Интер продължава да предизвиква определени въпроси. "Нерадзурите" са без победа в Серия А от момента, в който колективът на Валтер Мадзари спечели Дерби делла Мадонина. Ако отчетем Купата на Италия, Интер три пъти отстъпи в последните си четири мача. Ако погледнем към класирането, то положението на отбора се влошава с всеки изминат неуспех. В момента миланци изостават от третия Наполи на 11 точки - дистанция, която трудно може да си представим, че ще бъде заличена. Сериозна е разликата и от четвъртия Фиорентина, а в същото време отзад настъпват Хелас Верона, Торино, Парма.

Катания е добър повод за миланци да увеличат точковия си актив. Сицилианският колектив е спечелил само четири точки в последните си осем мача и заема последното място в класирането. Също така Интер е успял да вкара гол в 16 мача между двата отбора, а Катания е единственият отбор от топ 5 на първенствата на Европа, който няма спечелена точка навън (до днес това бе и Хановер 96).

Икарди, Марига и Киву са контузени за домакините, а Гуарин не е включен в заявката за срещата. Гостите пристигат без намиращия се в лазарета Алварес и наказания Бариентос.

Интер е фаворит за спечелване на мача, но ако погледнем резултатите на "нередзурите", ще видим, че в последните си шест домакински мача те имат само два "сухи" двубоя. Това предполага, че и двата тима ще вкарат гол, но в крайна сметка Интер ще победи.

Прогноза за: Интер - Катания 2:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

22 декември Интер - Милан 1:0 (Серия А)
06 януари Лацио - Интер 1:0 (Серия А)
09 януари Удинезе - Интер 1:0 (Купа на Италия)
13 януари Интер - Киево 1:1 (Серия А)
19 януари Дженоа - Интер 1:0 (Серия А)

Катания:

22 декември Рома - Катания 4:0 (Серия А)
06 януари Катания - Болоня 2:0 (Серия А)
12 януари Аталанта - Катания 2:1 (Серия А)
15 януари Катания - Сиена 1:4 (Купа на Италия)
и


Досегашни срещи:

Интер - Катания

33 срещи
24 победи за Интер
4 равенства
5 победи за Катания
Голова Разлика: 75:31 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143