Милан ще се справи с Удинезе


И. Ангелов

Милан ще се справи с Удинезе

Милан - Удинезе
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 22.01.2014г.
Час: 22:00
Съдия: Марко Гуида

Кларънс Зеедорф започна начело в Милан с победа с помощта на дузпа срещу Верона. Новият наставник планира да наложи нов стил в дългосрочен план, като е наясно с важността на Копа Италия, където триумф дава право на игра в Европа. 

След победа над Интер в Купата, Удинезе бе победен два пъти, така че загуби от самочувствието си. Затруднената ситуация в локалната лига трябва да помогне на концентрацията в този турнир. Франческо Гуидолин ще иска победата, а с нея да помогне на настроението и в Серия А, където Удинезе се намира на 3 точки от опасната зона.

В срещата с Верона Зеедорф заложи на 4-2-3-1 и вероятно ще запази това и тук. Даниеле Бонера напусна рано онзи мач и все още не е възстановен, като вероятно ще бъде заменен от Матиас Силвестре. Валтер Бирса може да започне вместо Хонда на десния фланг, като японецът отново може да се появи във втората част. Абате, Шаарави, Пацини и Констан са контузени.

Луис Муриел се завърна за гостите след 7 пропуснати мача. Така Удинезе няма нито един отсъстващ играч понастоящем, затова ще заложи на най-силното на всяка позиция. Алан и Габриел Силва бяха наказани в послендия мач с Лацио, така че сега ще са свежи да започнат мача.

Старият нов стил на Милан изглежда залага строго на владеенето на топката с бързи движения през центъра. Удинезе трудно организира атаки с подавания, затова Милан ще трябва да внимава и да се брани при контрите на гостите. Росонерите имат по-силната мотивация за прогреса, което също ще е от значение тук.

Прогноза: Милан - Удинезе 2:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

22 декември Интер - Милан 1:0 (Серия А)
06 януари Милан - Аталанта 3:0 (Серия А)
12 януари Сасуоло - Милан 4:3 (Серия А)
15 януари Милан - Специя 3:1 (Купа на Италия)
19 януари Милан - Верона 1:0 (Серия А)

Удинезе:

21 декември Ливорно - Удинезе 1:2 (Серия А)
06 януари Удинезе - Верона 1:3 (Серия А)
09 януари Удинезе - Интер 1:0 (Купа на Италия)
13 януари Сампдория - Удинезе 3:0 (Серия А)
19 януари Удинезе - Лацио 2:3 (Серия А)

Досегашни срещи:
Милан - Удинезе

80 срещи
36 победи за Милан
30 равенства
14 победи за Удинезе
Голова Разлика: 141:81 за Милан

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
199