Дженоа - Интер: Без победител


Н. Гавазов

Дженоа - Интер: Без победител

Дженоа - Интер
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 19.01.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Никола Рицоли

Дженоа не се намира в добра форма, тъй като отборът постигна само една победа в последните си седем мача. Благодарение на трите си поредни успеха в края на октомври и началото на ноември, "грифоните" засега успяват да се задържат в средата на таблицата, но миналата седмица Дженоа буквално бе пометен при гостуването си на Рома, получавайки четири гола за 52 минути.

В последните си мачове Интер забави темпото. Отборът на Валтер Мадзари изпитва определени трудности във всички линии. Подвеждат дори тези, които обикновено се опират на своя опит и авторитет. Феновете на "нерадзурите" обаче изобщо не са съгласни със слуховете за оставка на старши-треньора и в домашния мач с Киево издигнаха банер: "Не сме глупаци. Виждаме кой работи и кой прави комедии. Напред, Мадзари!". Иначе, Интер спечели само един мач от последните си седем и засега остава на пето място в класирането, на пет точки от четвъртия Фиорентина.

Портанова, Гамберини и Куцка са контузени от домакините, а Матусалем е наказан. Отсъствието на Франческо означава, че един от двамата - Бертолачи и Кабрал ще изпълняват ролята на плеймейкър.

Мадзари няма да може да разчита на намиращите се в лазарета Икарди, Марига и Киву. Гуарин се завърна от наказание и вероятно той ще започне като титуляр. Санети, Ковачич и Тайдер се борят за едно място в средата на терена, като с най-големи шансове да попадне сред титулярите е аржентинският футболист.

И двата тима са в лоша форма, което прави непредсказуема срещата. Любопитното около този мач е, че наставникът на "моряците" Джампиеро Гасперини за първи път ще се изправи срещу бившият си тим след като бе уволнен от Интер. Диего Милито и Родриго Паласио пък се завръщат на стария си стадион. Очакванията са за оспорван двубой, в който може и да няма победител.

Прогноза за: Дженоа - Интер 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Дженоа:

08 декември Каляри - Дженоа 2:1 (Серия А)
15 декември Дженоа - Аталанта 1:1 (Серия А)
22 декември Болоня - Дженоа 1:0 (Серия А)
06 януари Дженоа - Сасуоло 2:0 (Серия А)
12 януари Рома - Дженоа 4:0 (Серия А)

Интер:

15 декември Наполи - Интер 4:2 (Серия А)
22 декември Интер - Милан 1:0 (Серия А)
06 януари Лацио - Интер 1:0 (Серия А)
09 януари Удинезе - Интер 1:0 (Купа на Италия)
13 януари Интер - Киево 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Дженоа - Интер

108 срещи
24 победи за Дженоа
31 равенства
53 победи за Интер
Голова Разлика: 182:133 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
159