Сасуоло обърна Милан с четири гола от Берарди (видео)


И. Ангелов

Сасуоло обърна Милан с четири гола от Берарди (видео)

Сасуоло, който се намираше на 18-ата позиция в Серия А, се саморазправи с 11-я в класирането - Милан, след като днес посрещна миланистите на собствения "Чита дел Триколоре". След като Милан поведе с 2:0 рано в мача, Доменико Берарди стъпи на сцената и с четири попадения оформи победа с 4:3, като късно гол добави и Монтоливо за Милан.

Още в 9-ата минута Робиньо получи пас от Де Йонг, премина Антей и пласира топката в мрежата. В 13-ата Балотели удвои след добра игра на Брайън Кристианте. Още в следващата атака обаче Сасуоло върна гол, когато Берарди вкара първото си попадение.

В 28-ата минута младокът изравни, когато Бонера не се справи добре в отбрана, макар и да блокира първоначалният му изстрел. В 41-ата минута обратът бе факт, когато Берарди получи отлично центриране от Алесандро Лонджи. Така с отличен резултат и настроение домакините се прибраха на почивката.

Още в 47-ата минута обаче Берарди вкара отново. Той насочи една топка от Куртич в ъгъла на вратата, а тя се отклони и от Бонера. Така 19-годишният стана най-младият играч с 4 гола в един мач в Серия А.

В 62-ата минута Балотели бе близо до нов гол за Милан. Последваха шансове и пред Монтоливо и резервата Хонда. В 83-ата минута японецът дори нацели гредата. В крайна сметка натискат обаче подейства, защото в 86-ата минута Монтоливо вкара красив гол с нестандартен опит по вратата на Пеголо. Балотели имаше 2 добри възможности до края на мача, но все пак домакините взеха победата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
189