Хелас Верона с победа в Удине, Парма надделя над Торино (видео)


И. Ангелов

Хелас Верона с победа в Удине, Парма надделя над Торино (видео)

Парма и Хелас Верона успяха да вземат победи днес с по 3:1 над Торино и Удинезе съответно в днешните мачове от осемнадесетия кръг на италианската Серия А. Така Парма приближава Торино и 7-ата позиция на таблицата, а Верона все така задържа 5-ото място и впечатлява със сезона си.

Торо започна добре гостуването си в Парма, като Имобиле откри резултата в 21-ата минута след удар без подготовка при подаването на Дармиан. В 34-ата минута обаче Марчиони върна гол и в самия край на полувремето обратът бе осъществен след гол от Лукарели. Във втората част още едно попадение за домакините вкара и Амаури.

Междувременно Хелас Верона продължи прекрасната си форма в лигата и победи на гости на Удинезе. Тук Лука Тони откри за гостите още в 8-ата минута, възползвайки се от грешка в отбраната на домакините, а след това в 39-ата минута той удвои с нов гол през Бркич. В 43-ата минута за домакините гол върна Роберто Перейра, когато овладя добре една топка в наказателното поле и стреля от воле. В 70-ата минута последния гол в срещата вкара Итурбе, но негов асистент бе отново Тони.

5   Верона




32т.
6   Интер




31
7   Торино




25
8   Парма




23
9   Дженоа




23
10   Милан




22

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
95