Балотели върна Милан до равен с Ливорно (видео)


И. Ангелов

Балотели върна Милан до равен с Ливорно (видео)

В петнадесетия кръг на италианската Серия А Милан гостуваше на Ливорно и успя да поведе рано в срещата чрез Балотели, само за да получи пълен обрат и да трябва нападателят отново да спасява своите с нов гол в края на срещата. Милан продължава да се представя под очакванията понастоящем, макар Супер Марио да нацели и гредата в 90-ата минута.

Още в 7-ата Балотели откри резултата днес, когато размени пасове с Кака и бразилецът го намери на втора греда за странен завършек с пета. В 26-ата минута Лука Силигарди вкара красив гол, като със сила пласира топката в ъгъла на вратата през ръката на Габриел.

В 58-ата минута Силигарди асистира на Паулиньо за пълния обрат, когато бразилецът излезе сам срещу Габриел и не сбърка. В 72-ата минута резервата Нианг бе близо до гол за гостите, но Балотели изравни в 83-ата. От далечна дистанция той получи шанс да стреля от пряк-свободен удар и той просто заби топката с голяма сила в ъгъла на вратата. Само малко след това той нацели и гредата с нов страховит удар, но не успя да донесе победата на своите.

 

1 Ювентус




40т.
2 Рома




34
3 Наполи




31
4 Интер




27
5 Фиорентина




27
6 Верона




22
7 Дженоа




19
8 Милан




18
9 Лацио




17

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
149