Интер ще се опита да впечатли Ерик Тохир


Н. Гавазов

Интер ще се опита да впечатли Ерик Тохир

Интер - Сампдория
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 01.12.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо

Интер пропусна възможността да спечели трите точки при гостуването си на Болоня в миналия кръг, а заедно с това да изпревари и третия в класирането Наполи, така че сега "нерадзурите" ще се опитат да поправят грешката си срещу изпадналия в дълбока криза тим на Сампдория.

Интер се намира в добра серия от шест мача без загуба, спечелвайки три от тях, включително и гостуването си на опасния Удинезе. Равенството в Болоня бе пето за миланци от началото на сезона, а Валтер Мадзари след този двубой изрази задоволството си от играта на своите възпитаници, но в същото време подчерта, че ако те искат да завършат кампанията си в зоната на Шампионска лига, трябва да спрат да губят точки. Сега Интер е четвърти, на два пункта от третия Наполи и на същата дистанция от петия Фиорентина.

Сампдория изпадна в тежка криза, което наложи замяната на Делио Роси със Синиша Михайлович по време на международната пауза. Още при първия двубой под ръководството на сръбския специалист се видя един преобразен отбор, нямащ нищо общо с предишния, но така или иначе Сампдория изпусна да победи Лацио, след като получи гол в четвъртата минута на добавеното време. "Моряците" остават в зоната на изпадащите, на точка от спасителния бряг, но ако продължават да показват играта, която демонстрираха срещу "римските орли", със сигурност генуезци ще оцелеят.

За домакините няма да играят контузените Милито, Икарди, Самуел, Марига, Киву и Кузманович. Нагатомо, който бе признат за играя на Азия, се бори с мускулен проблем, но последните съобщения от лагера на домакините са,че японецът ще може да вземе участие в срещата.

За гостите отсъстващи са контузените Берарди и Саламон, както и наказаният Крстич. Това ще накара Михайлович да направи някои промени в състава и постройката на игра, поставяйки Едер в центъра на полузащитата и включвайки Мареска в опорната зона.

Най-лесното е да кажем, че Интер е фаворит в мача. Наистина, "нерадзурите" ще направят всичко възможно да впечатлят новия собственик, който ще бъде на трибуните, но в същото време Сампдория отчаяно се бори за точки, освен това "моряците" са силно мотивирани от новия си треньор. Може би домакините повече ще владеят топката от своя противник, но ще трябва да направят нещо много повече от това, ако искат да победят коравия си съперник. И все пак, по-разумното е да се доверим на Интер, който ако победи, ще го направи с гол разлика.

Прогноза за: Интер - Сампдория 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

26 октомври Интер - Верона 4:2 (Серия А)
29 октомври Аталанта - Интер 1:1 (Серия А)
03 ноември Удинезе - Интер 0:3 (Серия А)
09 ноември Интер - Ливорно 2:0 (Серия А)
24 ноември Болоня - Интер 1:1 (Серия А)

Сампдория:

26 октомври Сампдория - Аталанта 1:0 (Серия А)
30 октомври Верона - Сампдория 2:0 (Серия А)
03 ноември Сампдория - Сасуоло 3:4 (Серия А)
10 ноември Фиорентина - Сампдория 2:1 (Серия А)
24 ноември Сампдория - Лацио 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Сампдория

135 срещи
73 победи за Интер
40 равенства
22 победи за Сампдория
Голова Разлика: 247:125 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148