Милан получиха ултиматум за Бекъм


.

Милан получиха ултиматум за Бекъм

Сделката по завръщането на Дейвид Бекъм в Милан може да бъде приключена още в следващите десетина дни, съобщава tribalfootball.com. Бившият халф на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид помогна на Галакси да се добере до плейофите в MLS за пръв път от четири години, но сега от американския клуб изявиха желание всичко да бъде завършено до десетина дни, за да може отборът да се съсредоточи изцяло върху подготовката си плейофите. Както е известно, италианският Милан има намерение да привлече Бекъм под аренда, така както го направи и през миналия сезон. Бившият капитан на Англия също има желание да се завърне в Европа, където ще бъде по-близо под погледа на националния селекционер Капело, който ясно даде да се разбере, че ако Бекъм не заиграе в европейски клуб няма шанс как да бъде извикан в националният отбор на Англия.

"Ние трябва да знам къде ще играе той. Имаме нужда от това, за да си направим план. Същата е ситуацията и с Донован. До 2 седмици и двамата трябва да имат отбори, или да останат при нас. има малко време и е нужно решение", заяви Тим Лейуик, изпълнителен директор на "Anschutz Entertainment Group", която е собственик на американския тим.

"Високо ценим желанието на Дейвид Бекъм да играе на световното първенство с националния си отбор, поради което той има нашата подкрепа. Той беше напълно ясен по този въпрос, така че ние сме готови да го пуснем да си тръгне", добави Люик.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
168