Лацио и Милан с равни като гости


И. Ангелов

Лацио и Милан с равни като гости

Дванадесетия кръг на италианската Серия А изпрати Лацио на гости на Парма, а Милан гостуваше на Киево. Парма обаче успя да се върне след като изоставаше в резултата до 1:1, докато миланистите не успяха да вкарат на Киево, който показва прекрасна игра у дома тази кампания.

Трябва да се каже, че Милан нямаше никакъв късмет днес, и след близо 80% владение на топката този мач, удари по гредата и ред пропуски, до гол не се стигна. Първата част, макар владението, не бе добра за Милан, но във второто полувреме тимът заслужаваше победата. Киево започна второто полувреме със златен шанс, когато Теро намери Палоши от дясно, а той стреля по Абиати, който изби в краката на Риджони, но той пропусна. 

В 66-ата минута Робиньо се появи за Мунтари и промени играта на гостите. Още в 70-ата той можеше да открие. В 80-ата минута бразилецът нацели гредата, след като вратаря Пуджони бе матиран. В 83-ата минута пък Рикардо Монтоливо бе изгонен за влизане срещу Хатемай. В първата част той вече имаше жълт картон за игра с ръка и това бе втори. Срещата се изнерви твърде много след този момент, а в края и футболист на домакините получи червен картон за груба изява.

Междувременно Лацио не се представи добре на гости срещу Парма. Тук Кейта откри в 50-ата минута за гостите, когато тима организира бърза контра, но в 64-ата минута Алесандро Лукарели бе намерен от Никола Сансоне за гол с глава и 1:1.

7 Дженоа




17т.
8 Лацио




16
9 Аталанта




16
10 Милан




13
11 Парма




13
12 Удинезе




13
13 Каляри




13
14 Торино




12

  Сподели
125