Анонс на 12-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 12-ти кръг от Серия А

Катаня - Удинезе
Стадион: "Анджело Масимино", Катаня
Дата: 09.11.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Андреа Де Марко

Всичките 6 точки за Катания този сезон бяха събрани у дома. Тимът се затруднява много извън дома, затова именно тук този сезон се съсредоточават и силите в състава. 

Удинезе започна кампанията си по подобен начин, преди всичко да се обърне в последно време. Наскоро тимът загуби 2 пъти у дома и взе първите си 3 точки като гост. 

Катания има много проблеми с липсата на Споли, Монцон, Бариентос, Бегрешио, Плашил, Белуши и Боатенг, а дори Тиберио Гуаренте е наказан. Де Канио вероятно ще заложи отново на 4-4-1-1, след като показа това и срещу Наполи. На върха Кеко ще застане зад Макси Лопес, а Кастро ще премине в центъра.

Гуидолин не може да разчита само на Антонио Ди Натале, който всъщност е основата на отбора. Муриел ще заеме неговата позиция в атака, а зад него ще оперира Майкосуел.

Двата тима преминават трудни моменти, но докато Удинезе е далеч от опасната зона, Катания се намира насред нея. Домакините имат нужда отчаяно от победа, и ще се надяват рекордът на Удинезе на гости да донесе това.

Прогноза: Катания - Удинезе 2:1

Коефициенти от bet365:
Катаня - 2.90
Равен - 3.10
Удинезе - 2.50

 

Дженоа - Верона
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 10.11.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Анджело Кервелера

Поредицата от 3 победи в последните 4 кръга повдигна Дженоа до осмата позиция в класирането, а това е благодарение на добрата работа на мениджъра Гасперини. 

Работата на Мандорлини пък за Верона се оказа добри по-добра. Те събраха 5 победи от последните си 6 мача, както и 18 точки от възможни 18 у дома. 

Марио Сантана и Алесандро Гамберини са аут за домакините, докато Калайо е под въпрос. В този състав се оказа, че Фетфадзидис започва да получава все по-ключова роля, затова Гасперини започва да го използва все повече. Франческо Лоди се върна в тима, но Матузалем вероятно ще запази мястото си.

Вангелис Морас вече не е с травма за гостите, но вероятно няма да бъде в стартовия състав поради липса на практика. Само Хуан Талеб е контузен за този състав, така че ще видим най-доброто от гостите.

Преди началото на кампанията за този мач би се говорело като битка на дъното, но ето че това са два отбора от горната половина на Серия А. И двата са в добра форма и без напрежение. Това е перфектната рецепта за зрелищен и красив мач, особено след като и двата отбора излизат за победата.

Прогноза: Дженоа - Верона 2:2

Коефициенти от bet365:
Дженоа - 2.25
Равен - 3.25
Верона - 3.25

 

Аталанта - Болоня
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 10.11.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Довери

Аталанта взе само една точка в последните 3 кръга, но тимът все още е високо в таблицата, и ще трябва да се възползва от това домакинство.

Болоня току се покачи извън опасната зона след като драстично подобри отбраната си. В последните 3 мача този отбор дори не допусна гол. 

И двата отбора имат твърде много проблеми с контузени и наказани играчи. Загубата на Денис поради наказание за домакините е особено ключова в случая, така че Стефано Колантуоно ще трябва да промени постройката си. Стефано Пиоли също има проблеми, очаква се отново да заложи на трима в отбрана с Хосе Креспо по десния фланг.

Сега Болоня може да надгражда над постижението си и добрата дефанзивна линия. Очаква се работата по атаката вече да покаже резултати, докато Аталанта има основен проблем именно на върха. Очаква ни интересен мач, който двата тима ще започнат предпазливо. 

Прогноза: Аталанта - Болоня 2:1

Коефициенти от bet365:
Аталанта - 2.05
Равен - 3.30
Болоня - 3.60

 

Каляри - Торино
Стадион: "Сант'Елия", Каляри
Дата: 10.11.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Джанпаоло Калварезе

След прекрасен старт на сезона за Каляри, в който тима загуби веднъж в първите 6 кръга, сега виждаме 0 точки от последните 3 срещи. Това се отразява в едно опасно пропадане през таблицата на Серия А.

Торино показва непостоянна форма тази кампания, като редува прекрасни представяния с големи разочарования. В последните 7 мача тима взе само 5 точки, но пък в последния кръг единствено Торино успя да спре Рома до момента с 1:1. 

Очаква се Пинила да пропусне този мач за домакините, така че ще видим атака от Ибарбо и Сау. За гостите изглежда, че Джампиеро Вентура се върна към 4-4-2 и офанзивните крила. Така Церчи и Кадури ще подпомагат Барето и Меджорини в атака.

Тези два тима със сигурност чувстват, че заслужават повече късмет напоследък, а поделяне на победата ще облагодетелства поравно двете постройки в този мач.

Прогноза: Каляри - Торино 1:1

Коефициенти от bet365:
Каляри - 2.00
Равен - 3.30
Торино - 3.80

 

Парма - Лацио
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 10.11.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Никола Рицоли

Парма загуби последните си 2 мача след като преди това победи Милан, но преди последния мач с Ювентус формата у дома бе перфектна с оглед предсезонните очаквания за този отбор. 

След два добри резултата срещу Милан и Каляри, които донесоха 4 точки, Лацио загуби у дома от Дженоа преди да вземе всички 3 точки от Аполон Лимасол в Лига Европа. Определено този отбор трябва да поработи над постоянството си, защото видно е способен на големи представяния. 

Парма не е под напрежението да печели точки тук, след като тима вече взе достатъчно от домакинствата до момента, но поредни загуби пред домашните фенове със сигурност не са добра новина, затова целта ще е да се избегне именно това.

Прогноза: Парма - Лацио 1:1

Коефициенти от bet365:
Парма - 2.30
Равен - 3.20
Лацио - 3.20

 

Рома - Сасуоло
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 10.11.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Джакомели

Рома прекъсна поредицата си от 10 кръга победи с равния срещу Торино в последния кръг, но тима все още е в най-добрата форма в лигата. 

Сасуоло спечели първото гостуване в историята си в Серия А и със сигурност ще пристигне в настроение за този сблъсък. Напоследък тимът се подобри и е в по-добра позиция, отколкото в началото на кампанията, така че ще видим гостуване на лидера с увереност.

Мехди Бенатиа е наказан и контузен за Рома, така че Николас Бурдисо ще запази мястото си в центъра, този път редом с Леандро Кастан. Матиа Дестро поднови тренировки с основния отбор, но е далеч от оптималния фитнес, за да е титуляр. Тоти остава аут за тима, докато Жервиньо е поставен под въпрос.

За гостите Симоне Заза се връща след наказание, но представянията на Флоро Флорес със сигурност ще го задържат резерва. След хеттрика в последния кръг той със сигурност ще запази мястото си.

Някои специалисти предполагат, че след като устрема на Рома бе спрян, сега ще видим серия от разочароващи резултати и загуба на точки. По-вероятно е обаче момчетата на Руди Гарсия да подходят правилно към мача и да вземат победата си, особено след преминалите препятствия до момента и с оглед непретенциозния опонент.

Прогноза: Рома - Сасуоло 2:0

Коефициенти от bet365:
Рома - 1.22
Равен - 6.00
Сасуоло - 13.00

 

Фиорентина - Сампдория
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 10.11.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Антонио Дамато

Фиорентина взе 9 точки в последните 4 кръга, като поредица от спорни реферски решения не позволиха на тима да победи Наполи. В Лига Европа също виждаме добра форма, след като съставът няма грешна стъпка до момента.

Двете пореди победи на Сампдория наскоро дадоха индикации, че проблемите сякаш се решават, както в отбрана, така и в атака, но сега видяхме 2 поредни загуби от новаци в лигата - Хелас и Сасуоло.

Винченцо Монтела отново разполага с Хуан Куардадо след наказанието, и той ще започне на десния фланг. Райдер Матос отново ще бъде титуляр, след като се върна срещу Пандури, в който мач Фиорентина се класира напред в Лига Европа.

Сампдория има много проблеми с наказанието на Даниеле Гасталдело и Андреа Коста. Така Анжело Паломбо ще играе в сърцето на отбраната, заедно с Васко Реджини и Шкодран Мустафи.

Домакините със сигурност ще владеят топката и ще са по-активни в мача. Те ще търсят ранните голове, преди умората от всички фронтове да каже своето през втората част. 

Прогноза: Фиорентина - Сампдория 2:1

Коефициенти от bet365:
Фиорентина - 1.40
Равен - 4.50
Сампдория - 8.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
205