Алегри: Загубата от Фиорентина е най-срамният ми момент


И. Ангелов

Алегри: Загубата от Фиорентина е най-срамният ми момент

Босът на Милан Масимилиано Алегри призна, че загубата с 2:0 от Фиорентина е най-лошият му момент в кариерата на "Сан Сиро". Хуан Варгас и Борха Валеро вкараха за загубата на Росонерите, които сега имат 5 загуби в първите 11 кръга от Серия А. Пред репортери Алегри заговори след мача:

"Последният половин час днес беше срамен. Това е най-лошият ми момент с Милан. Когато нещата вървят толкова зле, причините са много. Ще трябва отборът да поема повече отговорност. Трябва да стъпим на краката си отново."

"Мога само да благодаря на феновете за подкрепата, която винаги показват. Нормално е след такава загуба те да протестират, защото не може да играем така, толкова зле, както днес. Трябва да намерим решение, за да излезем от положението. Трябва да сме единни, защото идват мачове с Барселона и Киево."

"Проблемът не е заради трансферния пазар. Ние имахме и много контузени, и сега трябва отново да намерим баланс. Лиспва ни Ел Шаарави, нямаме много опции в момента. Играчите не трябва да бъдат критикувани за усилията си днес. Това беше просто една от онези вечери, в които нищо не се получава. Сега трябва да възстановим спокойствието си."

  Сподели
93