Анонс на 11-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 11-ти кръг от Серия А

Наполи - Катаня
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 02.11.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Масимилиано Ирати

Наполи успя да запази мястото си сред фаворитите за титлата след последната важна победа над Фиорентина, макар тя да дойде по спорен начин. Сега Рафаел Бенитес посреща лесен противник и вероятно ще видим промени в неговия състав преди нов важен мач през седмицата в Шампионска лига.

Катания се намира в опасната зона и програмата понастоящем не е благоприятна за тима. В последния кръг гостуването на Ювентус бе катастрофално, а сега отново на гости изгледите за победа не са добри.

Очаква се рутинна победа в този мач за домакините, но Рафаел Бенитес трябва да внимава, за да не подцени своя опонент при избора на състав. Испанецът със сигурност ще ротира играчи, но малко вероятно е това да даде шанс на гостите, които имат безброй много проблеми в състава.

За Катания аут са Споли, Монцон, Бариентос, Бегрешио, Плашил, Белуши, Боатенг и Гуаренте, като само последният е наказан. Само Сунига, Бритос и Маджо са аут за домакините, а след завръщането си миналия кръг Хамшик игра 60 минути. Сега топ-футболистът на Наполи вероятно ще получи цял мач, за да натрупа минути преди Марсилия.

Прогноза: Наполи - Катания 3:0

Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.22
Равен - 6.00
Катаня - 13.00

 

Ливорно - Аталанта
Стадион: "Армандо Пичи", Ливорно
Дата: 03.11.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Кармине Русо

Ливорно взе точка срещу Торино в миналия кръг, след като изоставаше с 2:0, а след това поведе с 3:2. Този равен прекрати поредица от 4 загуби, а ново домакинство може да донесе нужното самочувствие за обрат във формата.

Аталанта задържа Интер в 1:1 преди дни, и така тима преодоля донякъде шокиращата загуба от Сампдория наскоро. Тимът е на 4 точки над Ливорно и 7 над опасната зона, така че напрежението няма да е фактор за гостите.

Ливорно ще търси победата в този мач, но Аталанта ще иска да запази спокойната понастоящем позиция в лигата. С оглед последните срещи на двата отбора, вероятно ни чака отворен мач и много голове.

Прогноза: Ливорно - Аталанта 2:2

Коефициенти от bet365:
Ливорно - 2.70
Равен - 3.10
Аталанта - 2.70

 

Верона - Каляри
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 03.11.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Джервасони

Верона, Рома и Ювентус са единствените отбори в лигата със 100%-тов рекорд у дома. Сега Хелас приема нов съперник с добър шанс да запази формата си.

Каляри претърпя тежка загуба срещу Болоня преди дни и тук ще се търси подобряване в настроението непосредствено след разочарованието. 

Двата тима имат само по един наказан играч в лицето на Вангелис Морас и Никола Муру, така че ще видим най-доброто от двата състава. Каляри взе само 2 точки от 5-те си гостувания до момента, а рекордът на Верона е изключителен. Всички очаквания са на страна на домакините, като единствен аргумент на противното, е добрият футбол, който Каляри показа в загубата от Болоня. Формата и домакинската публика обаче ще кажат своето в този мач.

Прогноза: Верона - Каляри 2:0

Коефициенти от bet365:
Верона - 2.15
Равен - 3.30
Каляри - 3.40

 

Лацио - Дженоа
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 03.11.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Дино Томази

След многото критики по адрес на Владимир Петкович, той успя да вземе 4 точки в последните 2 мача, като това включва гостуване на "Сан Сиро". Така Лацио се покачи само на 4 пункта от 4-ата и 5-ата позиция в Серия А.

Джанпаоло Гасперини взе 7 точки в последните 4 мача с Дженоа и така се покачи доста в класирането след трагичния старт за гостите. Сега Лацио изглежда във форма, но съставът е полу-осакатен с липсата на Биглиа, Новарети, Лулич, Диас, Араухо, Конко, Биава, Алфаро и Маури, а това може да даде шанс за гостите.

Лацио трябва да спечели този мач и да покаже, че лошата форма е в миналото, а треньорът разчита на концентрацията в своя състав и прагматичния подход, без хвърляне масово в атаки. Дженоа няма да търси повече от точка тук, като дори това ще помогне тима да напредне в таблицата. Гостите обаче не вкарват голове извън домакинския стадион, а това е притеснително този сезон.

Прогноза: Лацио - Дженоа 1:0

Коефициенти от bet365:
Лацио - 1.57
Равен - 3.80
Дженоа - 6.00

 

Сампдория - Сасуоло
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 03.11.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Талиавенто

След победа на гости на Ливорно, а след това у дома над Аталанта, които са директни опоненти в битката във втората половина, Сампдория загуби на гости на Хелас Верона. 

Сасуоло подобри драстично стила и формата си в последно време, след като в началото на сезона новакът бе спряган за директно отпадане от елита. Това, което липсва понастоящем на състава, е представяне у дома срещу опоненти от горната половина на класирането.

Гостите изоставиха първоначалното 4:3:3, с което търпяха провал след провал, и сега с новото 3:5:2 започват да събират точки. Сампдория не може да си позволи да загуби точки у дома си срещу нагаждащ се отбор, така че ще атакува агресивно, а шансовете на Сасуоло ще са в контра-действията.

Прогноза: Сампдория - Сасуоло 2:1

Коефициенти от bet365:
Сампдория - 1.95
Равен - 3.50
Сасуоло - 3.80

 

Торино - Рома
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 03.11.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Торино вече няма победа в 6 поредни кръга, а в последния кръг не успяхме да разберем в каква посока върви състава, след като поведе с 2:0 над Ливорно, бе обърнат до 3:2, но все пак стигна до точката на гости. 

Никой не постави препятствие пред Рома до момента, след 10 победи в първите 10 кръга и 7 последователни чисти мрежи. Сега тима е на 5 точки над Наполи и Ювентус, и на 11 от четвъртата позиция и Интер, и Верона. 

Торино няма да разчита на наказаните Жиле и Вивеш, както и контузените Ларондо, Бриги и Бово, докато гостите малко-по-малко възстановяват хора в лагера си след доскорошните проблеми. Сега аут са само Дестро, Тоти и Жервиньо, а наказан е Леандро Кастан. 

В последните 3 кръга според повечето специалисти, Рома се изправи пред най-тежките си предизвикателства за сезона, а тимът спечели и трите сблъсъка. Сега няма основание да не се очаква единствено победа срещу един отбор, загубил мотивацията да пожъне успехите на толкова работа. 

Прогноза: Торино - Рома 1:3

Коефициенти от bet365:
Торино - 4.00
Равен - 3.50
Рома - 1.90

 

Болоня - Киево
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 04.11.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Мауро Бергонци

Болоня спечели два мача поред и най-накрая се измъкна от опасната зона. Домакинството на Киево и идващото гостуване в Бергамо на Аталанта са надеждата за поне още 4 точки и снемане от напрежението върху състава. 

Киево е на ход от 6 поредни загуби, но програмата не бе честна към тима, след като в последните два кръга видяхме мачове срещу Фиорентина и Рома. Време е гостите да покажат на какво са способни преди важното дерби с Верона, а в случай на продължаване на лошата форма със сигурност ще има негативни последици извън терена.

Гостите имат най-лошия рекорд, що се отнася до атаката в лигата. Болоня може да предизвика съдбата си единствено чрез грешки в отбрана, но гостите са наясно какво напрежение дебне при неуспех. Отчаянието за точки ще е налице, а домакините трябва да бъдат внимателни.

Прогноза: Болоня - Киево 1:1

Коефициенти от bet365:
Болоня - 2.05
Равен - 3.30
Киево - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186