Торино - Интер: Равностоен и оспорван мач


Н. Гавазов

Торино - Интер: Равностоен и оспорван мач

Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 20.10.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Даниеле Довери

Интер навлиза в нова епоха след като президентът на клуба през последните години Масимо Морати продаде контролният пакет акции. Петролният бос остава в числото на най-големите акционери на Интер, но сега Ерик Тохир ще отговаря за спортните резултати на тима. Сделката може би идва в подходящ момент, защото в мачовете с Каляри и Рома "нерадзурите" загубиха пет от шест точки, а Валтер Мадари едва сега започна да се досеща за това, какво е качеството на неговото наследство, получено от ръцете на Андреа Страмачони. Последните лоши резултати оставиха Интер на четвърто място в класирането, с актив от 14 точки.

Според потенциала, с който разполага, Торино се представя достатъчно уверено. "Скуадра граната" в последните си пет мача претърпя само едно поражение - срещу Ювентус и то след гол от засада. Равенството в последния кръг показа борбеният характер на колектива на Джампиеро Вентура. В момента "биковете" имат девет точки и заемат девето място в класирането, а начело на голмайсторската листа е Алесио Черчи.

Добрите новини за Мадзари са, че той няма други контузени освен старите Киву и Санети, както и това, че Кампаняро се завръща в отбора, което е много наложително с оглед на представянето на защитата срещу Рома.

Не така стоят нещата при домакините, за които няма да играят контузените Ларондо, Баша, Родригез и Кадоури. Наказани са Глик и Жиле. Добрата новина е завръщането в строя на Барето и Гаци, което означава, че Вентура ще се използва схемата 4-3-3.

Мачът утре вечер е една добра възможност за Интер да се завърне в групата на лидерите, особено, ако Юве загуби във Флоренция. За да се случи това обаче, най-важното е "нерадзурите" да са си взели поука от мача с Рома и да не пропиляват с лека ръка появилите се възможности за гол. Познавайки Мадзари, вероятно треньорът вече е направил нужните изводи и е запознал с тях възпитниците си. Остава само да видим каква ще бъде реакцията на Торино, като вероятно домакините ще се опитат да разчитат повече на контраатаки и да действат повече по крилата. Много равностоен се очертава да е мачът, в който ще триумфира отборът допуснал най-малко грешки.

Прогноза за: Торино - Интер 1:2

Торино - Интер


Последни 5 изиграни срещи:

Торино:

14 септември Торино - Милан 2:2 (Серия А)
22 септември Болоня - Торино 1:2 (Серия А)
25 септември Торино - Верона 2:2 (Серия А)
29 септември Торино - Ювентус 0:1 (Серия А)
06 октомври Сампдория - Торино 2:2 (Серия А)

Интер:

14 септември Интер - Ювентус 1:1 (Серия А)
22 септември Сасуоло - Интер 0:7 (Серия А)
26 септември Интер - Фиорентина 2:1 (Серия А)
29 септември Каляри - Интер 1:1 (Серия А)
05 октомври Интер - Рома 0:3 (Серия А)


Досегашни срещи:

Торино - Интер

146 срещи
39 победи за Торино
44 равенства
63 победи за Интер
Голова Разлика: 212:159 за Интер


Коефициенти от bet365:
Торино - 3.40
Равен - 3.50
Интер - 2.05

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
136