Анонс на 8-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 8-ми кръг от Серия А

Каляри - Катаня
Стадион: "Сант'Елия", Каляри
Дата: 19.10.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Паоло Джакомели

След победата в откриването на кампанията, Каляри никога повече не победи, поне засега. 14-ата позиция не изглежда зле за домакините, но е крайно време те да започнат да печелят точки.

Очакванията за Катания от специалистите ги свързваха с покачване в таблицата в последните кръгове с поредните домакинства, но късното изравняване от Дженоа компрометира прогнозите в последния момент в 7-я кръг.

След паузата за национални срещи Марко Сау отново е на линия и тренира пълноценно за Каляри, но вероятно не е достигнал фитнес нивата за титулярно място. Очаква се в негово отсъствие в атака да продължат Марко Пинила и Виктор Ибарбо, подкрепяни от Андреа Косу. Даниеле Десена и Албин Екдал са аут с травми, както и Влада Аврамов.

За гостите Мариано Изко и Панагиотис Тачидис се борят за място до Плашил и Алмирон, като вероятно бившият играч на Рома ще бъде предпочетен от Роландо Маран. Очаква се и Себастиан Лето да вземе участие в мача.

Каляри събра повече точки, отколкото заслужаваше, с оглед качеството на футбола си. Факт е обаче, че тимът още не е играл у дома си, а вече се изправи срещу Фиорентина и Интер. Катания все още няма взета точка на гости, очаква се този тренд да продължи.

Прогноза: Каляри - Катания 1:0

Коефициенти от bet365:
Каляри - 1.90
Равен - 3.30
Катаня - 4.20

 

Аталанта - Лацио
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 20.10.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Кармине Русо

Стефано Колантуоно намери решението за лошата форма на Аталанта и ето, че видяхме победи в последните два кръга в Серия А. Това постави тима на 11-ата позиция, перфектна за очакванията преди старта на кампанията.

Лацио все още се затруднява извън своя "Олимпико", така че Владимир Петкович може да заложи на нещо ново в опит да промени статистиката. В състава обаче има много проблеми - аут са Стефан Раду, Джузепе Биава, Кристиан Ледесма, Абдулай Конко, Емилиано Алфаро, Бруно Перейриня, а наказан е Маури. Очаква се да видим 4-3-3 от гостите с Клозе на върха, подкрепян от Кандрева и Едерсон. 

Домакините няма да разчитат на Джулио Миглачио и Кристиано Дел Гросо. Давиде Бривио ще замени левия бек, а може и Марио Йепес да започне след мача си за Колумбия.

Аталанта ще започне уверено с оглед домакинството и приповдигнатото настроение от последните кръгове. Битката в този мач ще е по фланговете, а Клозе и Денис ще очакват подаванията на своите колеги на върха в опит да решат срещата.

Прогноза: Аталанта - Лацио 1:1

Коефициенти от bet365:
Аталанта - 2.70
Равен - 3.20
Лацио - 2.60

 

Дженоа - Киево
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 20.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени

След като не успя да вкара в три поредни кръга и след промяната в мениджърския пост, Дженоа успя да вземе точка в Катания с късен гол, който показа желание от играчите и непримиримост при новия наставник. Първото домакинство в ерата на Гасперини може да е повратна точка в сезона.

Киево загуби 5 от първите 7 мача в Серия А, допускайки поне едно попадение в последните 6 поредни кръга. Джузепе Санино трябва да закрепи своята отбрана и наново да започне надграждането в тима, но медиите вече наблягат над неговото уволнение.

Гостите имат най-слабата атака и защита в лигата до момента. Проблемите на Дженоа пък са само в атакуващ план. Киево не трябва да си позволява да чака следващото си домакинство в опит да вземе точки, защото тогава тима посреща Фиорентина, а след това пътува за мач срещу Рома. Дженоа обаче ще се наложи в тази среща и ще се отдалечи още повече от опасната зона срещу пряк конкурент в своеобразна криза. Идните няколко кръга няма да са никак добри за Киево.

Прогноза: Дженоа - Киево 2:0

Коефициенти от bet365:
Дженоа - 2.00
Равен - 3.40
Киево - 3.75

 

Верона - Парма
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 20.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Маурицио Мариани

Верона прави впечатляващ старт на сезона, допускайки само две загуби - срещу Рома и Ювентус. Новакът събра 13 точки от седем мача и вече се намира на пето място в класирането - кой си е мислил, че соченият за аутсайдер отбор ще се подвизава по върховете на италианския елит?

Изглежда, че Парма намери правилният баланс и "дуковете" са четири мача без поражение, включително равенство при гостуването си на Фиорентина. След седем изиграни мача хората на Донадони се намират на десето място в класирането с актив от 9 точки.

Домакините са без Рагаци и Морас, а за гостите няма да играят Галопа, Палета, Окака и Миранте.

Никой не е очаквал подобно представяне от страна на Хелас и в този смисъл новаците играят без всякакъв натиск, което ще им позволи по-рискована и свободна игра. Парма вероятно ще е по-прибран и ще разчита на бързи контраатаки както го направи срещу Фиорентина.

Прогноза за: Верона - Парма 2:2

 

Коефициенти от bet365:
Верона - 2.30
Равен - 3.20
Парма - 3.10

 

Ливорно - Сампдория
Стадион: "Армандо Пичи", Ливорно
Дата: 20.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели

Мач между два отбора от долната част на таблицата за класиране. Ливорно е в серия от четири мача без победа, като последните два бяха загубени. Новакът има в актива си 8 точки и заема 14-то място в класирането.

Сампдория продължава да е без победа в шампионата и има едва три точки в актива си. Това изпрати "моряците" в опасната зона, но трябва да кажем, че програмата на генуезци не бе от най-леките. Сега обаче тимът навлиза в серия от мачове срещу съперници като Аталанта, Сасуоло и Верона.

Отсъстващи: Бота, Биаджианти и Де Лучиа за домакините, гостите са без Берарди, Ерамо и Мустафи.

Ливорно изглежда по-балансираният отбор, но гостите имат повече опит, остава само Делио Роси да реши проблемите в защита. Равностоен мач, който по-вероятно е да бъде спечелен от Ливорно, отколкото от Самп. Равенството също изглежда логично.

Прогноза за: Ливорно - Сампдория 1:1

Коефициенти от bet365:
Ливорно - 2.30
Равен - 3.20
Сампдория - 3.10

 

Сасуоло - Болоня
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 20.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Дамато

Мачът е битка между последните два отбора в класирането. Сасуоло, който се смята за най-слабия отбор в Серия А, все още няма победа до този момент и записа само две равенства, но интересното е, че те са срещу отбори като Наполи и Лацио. Болоня също няма успех, а в миналия кръг отборът претърпя тежка домакинска загуба от Хелас Верона.

Домакините са с по-големи кадрови проблеми и няма да разчитат на Валери, Теранова, Мароне, Аладие, Газола и Магнанели. За гостите няма да играят Черубин, Гиеменс, Стоянович, Пациенца и Бианчи.

Двата отбора много ще внимават в началото и ще търсят слабите места на съперника си. Това е истинско дерби на слабаците и според специалистите, Сасуоло е фаворит да спечели мача. Дали обаче Болоня няма да се възползва от неопитността на противника и да постигне първа победа?

Прогноза за: Сасуоло - Болоня 1:2

 

Коефициенти от bet365:
Сасуоло - 2.25
Равен - 3.20
Болоня - 3.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
205