Анонс на 7-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 7-ми кръг от Серия А

Киево - Аталанта
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 05.10.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Даниеле Довери 

Киево загуби 4 пъти в последните 5 мача, като взе точки единствено с победата над Удинезе. Домакините имат само една чиста мрежа този сезон и на първо време работата в клуба трябва да е в подобряване на дефанзивната ситуация.

Аталанта намери своя баланс, макар да не успя да победи Парма. След това последва победа над Удинезе, а треньорът Стефано Колантуоно вероятно ще заложи отново на 4-4-1-1 за това пътуване. 

За домакините Алберто Палоши се връща в състава и може да започне на мястото на Серхио Пелисие. Алесио Сесту и Марсело Естигарибиа ще започнат по крилата, но отново ще сменят позициите си. Аут за тима са Дарио Даинели и Томас Купис.

За Аталанта Марио Йепес се връща от наказание, но вероятно Стефано Лучини ще запази мястото си. Джанпаоло Белини ще започне на десния бек, което означава, че тима ще може да преминава от 4-4-1-1 в 3-4-2-1 по време на мача. Аут от срещата са Рикардо Кацола, Луиджи Джорджи и Джулио Миглиачио.

Гостите често използват фланговете за бързи атаки, а Киево не предлага много скорост в атака. Очакванията са за равен и малко голове в този мач.

Прогноза: Киево - Аталанта 1:1

Коефициенти от bet365:
Киево - 2.20
Равен - 3.20
Аталанта - 3.40 

 

Парма - Сасуоло
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 06.10.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Андреа Де Марко 

Парма започна сезона неубедително и Роберто Донадони трябва да намери своята правилна подредба за битката в Серия А.

Сасуоло се подобри в последно време, като взе точки от Наполи и Лацио. Време е тимът да постигне първата си победа, а колко по-удобен опонент от неубедително представящите се домакини. 

Амаури е наказан за Парма, така че в атака ще видим Паладино и Касано. Биабиани ще продължи да действа на десния фланг.

За Сасуоло Лука Мароне, Лука Антей и Алберто Аладйе са аут, вероятно ще видим същата постройка от мача с Лацио.

Гостите изглежда предлагат много качество в атака, но отбраната не е на ниво. Ако успят да запазят концентрацията си пред собствената врата, може да видим една чакана победа.

Прогноза: Парма - Сасуоло 0:1

Коефициенти от bet365:
Парма - 1.57
Равен - 3.75
Сасуоло - 6.00 

 

Болоня - Верона
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 06.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери 

Болоня има много проблеми в отбрана. Ако тимът иска да се спаси, то трябва много да се работи в дефанзивната част от играта и да се надгражда постепенно.

Верона спечели и трите си домакински мача този сезон, а тук ще се търси точката в опит прекрасната форма на тима да продължи.

Стефано Пиоли отново може да размести своя отбор, а се очаква Алесандро Диаманти да продължи да е основния плеймейкър. Диего Лаксал вероятно ще отстъпи мястото си, а Роландо Бианчи ще получи нова възможност да вкара първия си гол за тима.

За Верона се очаква Матео Бианкети да започне в центъра на отбраната на мястото на Вангелис Морас. Гъркът е аут с травма, заедно с Даниеле Рагатсу и Рафаел Мартино.

Напрежението е върху домакините в този мач. Верона ще заложи на контра-действията в срещата, задачата на Болоня е да не отваря много пространства.

Прогноза: Болоня - Верона 2:1

Коефициенти от bet365:
Болоня - 2.10
Равен - 3.30
Верона - 3.50 

 

Катаня - Дженоа
Стадион: "Анджело Масимино", Катаня
Дата: 06.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Джанпаоло Калварезе
 

Катаня не се представя добре на гости, като взима точки само у дома си. Сега с поредни мачове у дома може да се потърси закрепяне на формата си, както и втората победа за кампанията.

Дженоа също е слаб гост, въпреки победата в дербито със Сампдория. Наставникът Фабио Ливерани с радост ще приеме точката, след като все още се търси оптималната схема на игра.

За Катания липсват Пабло Алварес и Николас Споли, което ще постави Кристиано Бираги на левия бек. Давиде Ланзафаме е наказан.

Дженоа ще започне с 3-4-1-2 с Лука Антонини и Симе Врсайко от двете страни. Лука Антонели ще пропусне мача с травма, докато Джовани Маркезе е наказан.

Домакините имат бонуса на локалните фенове, а се очаква по-класната халфова линия да задържа топката и да успее да спечели мача.

Прогноза: Катания - Дженоа 2:1

Коефициенти от bet365:
Катаня - 2.10
Равен - 3.40
Дженоа - 3.40 

 

Наполи - Ливорно
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 06.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Мауро Бергонци
 

Наполи загуби първата си среща за сезона в голям турнир от Арсенал в сряда вечер, а Рафа Бенитес ще търси бързо да удовлетвори феновете за безгръбначното представяне. 

Ливорно загуби от Верона миналия уикенд, но все пак ще пътува за гостуването без очаквания.

Гонзало Игуаин има шанс отново да се появи в игра, докато Раул Албиол е под въпрос за домакините. Кристиан Маджо е аут дълготрайно. Лоренцо Инсине вероятно ще пребори Дриес Мертенс за място от ляво.

Марко Биаджанти е контузен за Ливорно, което означава, че Емерсон ще премине в центъра. Наставникът Давиде Никола залага често на 3-5-1-1 с Леандро Греко зад Паулиньо.

Загубата от Арсенал със сигурност е наранила самочувствието на Наполи, но именно сега концетрацията ще е нужна за връщане на пътя на победата.

Прогноза: Наполи - Ливорно 2:0

Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.22
Равен - 5.25
Ливорно - 17.00 

 

Сампдория - Торино
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 06.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Джервасони
 

Сампдория може да се похвали с брилиантна защита, но в атакуващ план виждаме много проблеми. Домакините имат само 4 вкарани гола до момента.

Торино показа впечатляващ футбол на моменти тази година. Джампиеро Вентура ще търси да закрепи самочувствието на тима с това гостуване след загубата от Ювентус.

Делио Роси има някои проблеми за Сампдория. Той вероятно ще заложи отново на 3-4-2-1, а Анжело ще отстъпи мястото си на Васко Реджини от дясно. Никола Поци се завръща в тима, а именно нападател се търси в този отбор. Андреа Коста и Ненад Крстисич са наказани.

За Торино наказани са Жиле, Барето и Гаци, а Ларондо и Родригес са контузени. Вентура най-вероятно ще повтори същите 11 от мача с Юве. 

Домакините вече играха с Милан, Ювентус, Рома и Дженоа, така че от сега нататък конкуренцията ще е по-слаба, а това ще вдъхне увереност на Сампдория. Проблемът в атаката обаче трябва да бъде решен бързо.

Прогноза: Сампдория - Торино 1:1

Коефициенти от bet365:
Сампдория - 2.40
Равен - 3.20
Торино - 3.00

  

Удинезе - Каляри
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 06.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Себастиано Перуцо
 

Удинезе печели точки само у дома тази година. Отслабеният състав дори не успява да стигне снижените стандарти, които бяха поставени преди началото на кампанията, а това е притеснително.

Каляри победи само веднъж този сезон. Това стана в откриването, но в 6-те кръга видяхме 4 равенства, което постави тима в средата на таблицата, където се намира и Удинезе.

Домици, Пинци и Бркич са контузени за домакините, така че ще видим 3-4-2-1 и Андреа Ладзари на фланга. Луис Муриел се върна от контузия, но вероятно ще започне от пейката. Майкосуел и Роберто Перейра ще подкрепят Ди Натале в атака.

Луис Диего Лопес има своите проблеми за Каляри. Даниеле Конти, Албин Екдал и Андреа Косу са аут с травми, а Марко Сау е под въпрос. Така Маурисио Пинила и Витор Ибарбо ще водят тима, подкрепяни от Ибраими.

Удинезе трябва да спечели този мач, за да покаже на феновете си желание да завърши възможно най-високо в таблицата. Проблемите с контузени в тима на гостите и домашната публика ще са фактор тук.

Прогноза: Удинезе - Каляри 1:0

Коефициенти от bet365:
Удинезе - 1.83
Равен - 3.50
Каляри - 4.33 

 

Лацио - Фиорентина
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 06.10.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Даниеле Орсато
 

Лацио гостува в Трабзон в Лига Европа през седмциата и след лошо начало на мача стигна до 3:3 с изключителна драма в края. В този мач голове в 84-ата и 85-та минути вкара Флокари, който изглежда е в топ-форма за домакините.

Междувременно Фиорентина гостува в Украйна, където на 2 пъти поведе и 2 пъти изпусна аванса си. 

Лацио има много проблеми с контузени. Бериша, Новарети, Конко, Клозе, Биава, Перериня, Раду и Маури са аут. Сега Флокари ще е единствен нападател в схема 4-1-4-1. 

Роси и Гомес отсъстват за гостите, затова ще видим атака от Иличич и Райдер Матос. Куардадо се връща от контузия и може да играе след минутите, получени в Европа. 

И двата тима пътуваха през седмицата, затова домакинството на Лацио е много важно тук. Изморените състави вероятно няма да предложат зрелище, а и многото контузени в двата тима не помагат на ситуацията. Всичко в тази среща ще стигне до това къде резервите са по-мотивирани за успеха.

Прогноза: Лацио - Фиорентина 2:1

Коефициенти от bet365:
Лацио - 2.25
Равен - 3.40
Фиорентина - 3.10 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
149