Каляри - Интер: Нерадзурите ще продължат победния си ход


Н. Гавазов

Каляри - Интер: Нерадзурите ще продължат победния си ход

Каляри - Интер
Стадион: "Нерео Роко", Триест
Дата: 29.09.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Джанлука Роки

След фантастичната победа срещу Фиорентина в средата на седмицата и две гостувания, в които Интер вкара общо десет гола и запази вратата си суха, сега "нерадзурите" са изправени пред пътуване до Триест, където ще гостуват на Каляри - отборът, който е без загуба в последните си три мача.

Този двубой трябваше да се играе на "Сант Елиа" в Сардиния, но в началото на тази седмица се разбра, че стадионът продължава да не отговаря на изискванията за безопасност, така че любителите на футбола от Острова ще трябва да изчакат още около месец, преди да видят любимците си на живо. А отборът заслужава тяхната подкрепа, защото от началото на сезона допусна само една загуба - при гостуването си на Милан, включително завърши и 1:1 при пътуването си до Флоренция. Така сардинци имат 6 точки в актива си и заемат 11-то място в класирането.

През седмицата Интер показа срещу Фиорентина характера, който не бяхме виждали в тима от ерата на Моуриньо. Хората на Валтер Мадзари отговориха на попадението на Джузепе Роси с два гола, дело на Естебан Камбиасо и Джонатан и за първи път след победата си над Катания през март миналия сезон, успяха успешно да обърнат резултата. След пет изиграни мача Интер има четири победи и едно равенство (срещу Ювентус) и с актив от 13 точки дели второто място заедно с шампиона и Наполи.

Домакините не могат да разчитат на Писано, Косу и Екдал, които лекуват травми. Вероятно Кабрера ще играе зад Пиниля и Ибарбо, които ще водят атаката, а Наинголан ще започне мача на левия край на полузащитата.

Интер е без Санети Каризо и Киву. Предполага се, че Мадзари няма да промени състава в сравнение с мача против Фиорентина, с тази разлика, че Гуарин може да започне на пейката. Колумбиецът се представя слабо напоследък, а в последния двубой на тима си отправи неприлични жестове към публиката. Милито и Икарди ще бъдат на пейката, което означава, че Паласио ще води атаката.

Интересен мач, с оглед на това, че "нерадзурите" са изморени и емоционално изтощени от двубоя си с Фиорентина в средата на седмицата. В същото време те ще се изправят срещу отбор, който няма чак толкова голямо домакинско преимущество, което дотук отчасти изравнява силите на книга и по-нататък, ако следваме логиката, тя сочи, че трябва да победи отборът с по-качествени футболисти. А това е Интер.

Прогноза за: Каляри - Интер 0:2

Коефициенти от bet365:
Каляри - 3.75
Равен - 3.40
Интер - 2.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
175