Торино и Ювентус няма да се победят


Н. Гавазов

Торино и Ювентус няма да се победят

Торино - Ювентус
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 29.09.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Паоло Мацолени

Торино и Ювентус ще се срещнат в мач от шестия кръг на Серия А и ще се опитат да продължат доброто си представяне от началото на сезона. От старта на кампанията "биковете" са с две победи, две равенства и една загуба като гост на Аталанта, а част от тези резултати е равенството 2:2 в средата на тази седмица срещу Хелас Верона, същият онзи отбор, който Ювентус победи много трудно с 2:1 през миналия уикенд. След пет изиграни мача хората на Джампаоло Вентура се намират на осмо място в класирането с 8 точки в своя актив.

Единствените точки, които шампионите загубиха до момента, са в Милано, където Интер не само даде достоен отпор на "бианконерите", но и бе на косъм да грабне победата. В последните си двубои обаче Ювентус трудно достигна до успеха и няма начин Антонио Конте да не се притеснява от слабата производителност на нападателите си и от това, че в четвърти пореден мач съперникът открива резултата. Победата с 2:1 над Хелас Верона дойде след 38 отправени удара към вратата на съперника, а гостуването срещу Киево бе успешно и заради не зачетен гол на домакините. Засега торинци остават в подножието на върха, с равен брой точки с Интер и Наполи и с две по-малко от лидера Рома.

Единственият отсъстващ за домакините е Марсело Ларондо, който се бори с контузия. За Ювентус няма да играят също заради контузии Рубиньо, Пепе и Касерас.

За разлика от миналогодишните сблъсъци, колкото и шокиращо да звучи, трудно бихме определили Ювентус за фаворит в мача. Първо, домакините ще имат подкрепата на трибуните на "Олимпико" и спокойствието, че няма какво да загубят. Второ, "бианконерите" са изправени пред мач в средата на седмицата от Шампионска лига, който трябва да спечелят задължително след загубата на точки в Копенхаген. Напълно е възможно също така треньорският щаб да направи и някои промени в състава - това бе казано от Конте днес, така че нека не приемаме евентуално равенство като изненада. Разбира се, класата на Ювентус е неоспорима, но пък и мачът изкушава с хубавия си коефициент за "Х".

Прогноза за: Торино - Ювентус 1:1

Коефициенти от bet365:
Торино - 6.50
Равен - 4.10
Ювентус - 1.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
132