Милан ще се възползва от проблемите в Сампдория


И. Ангелов

Милан ще се възползва от проблемите в Сампдория

Милан - Сампдория
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 28.09.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Себастиано Пелуцо

И двата отбора започнаха трудно своите кампании тази година. Домакините са вече на 10 точки назад, а гостите са само на точка от дъното. Масимилиано Алегри подкрепи Алесандро Матри да открие сметката си именно в тази среща у дома.

Милан обаче победи само веднъж този сезон и се намира на 10 пункта от лидера Рома след 5 кръга. Тима се подготвя за домакинство срещу един опонент, изпитващ много трудности. Домакините обаче няма да разчитат на Марио Балотели и напрежението е върху Матри.

След трансфера си от Ювентус той няма гол, но Алегри наблегна, че защитата е това, което трябва да подобри. Милан е цар на късните голове напоследък, след като в 3 от 5-те мача вкара в самия край, за да си спечели 2 точки по този начин.

Сампдория е в тежко положение, а Делио Роси чака първата си победа в сезона. До сега тима има 2 равенства и 3 загуби, но равните дойдоха на гости. Миналата година Милан не успя да победи този опонент, като гостите дори спечелиха благодарение на гол от Жуниор Коста.

Освен Балотели, който ще изтърпи втория от 3 мача наказание, за Милан ще липсват още Кака, Де Шилио и Джампаоло Пацини, като има въпросителни и върху Монтоливо, Шаарави и Бонера. За гостите аут са Едер и Даниеле Гасталдело.

Прогноза: Милан - Сампдория 2:1

Коефициенти от Bet365:
Mилан - 1.40
Равен - 4.33
Сампдория - 8.00 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133