Интер обърна Фиорентина и се настани в Топ 2


И. Ангелов

Интер обърна Фиорентина и се настани в Топ 2

Интер обърна Фиорентина  в мач от петия кръг на италианската Серия А днес. В срещата, завършила при резултат 2:1 видяхме откриване на резултата от дузпа за гостите във втората част, но съвсем малко след това Камбиасо вкара за домакините и върна равенството, а в края Джонатан донесе победата.

До полувремето не видяхме нищо особено от двата тима, вкарали 23 гола общо за първите 4 кръга в лигата. Момчетата на Винченцо Мотела трябва да са по-доволни след първите 45 минути, като най-опасен до тук бе Йоакин.

В 59-ата минута Алонсо центрира добре и Йоакин бе повален в наказателното поле от Жуан Жезус. Бразилецът получи жълт картон, а Джузепе Роси откри за гостите от бялата точка.

В 72-ата минута Нето не действа добре след един корнер на Ковачич, а Амброзини не успя да изчисти добре, което позволи на Кампаняро да отиграе с глава за Камбиасо, който вкара с акробатично воле. Гостите не се отказаха да търсят победата и в 81-ата минута Иличич и Весино бяха близо до нов гол.

В 83-ата минута пък домакините постигнаха пълен обрат. Това стана след едно центриране на Алварес, а Джонатан премина през Фернандес с първтото си докосване, след което второто бе удар през Нето. В 87-ата минута резултатът трябваше да стане 3:1, когато Фиорентина се хвърли с много хора в атака, и без малко да съжали.

 

1   Рома




15т.
2   Интер




13т.
3   Наполи




13т.
4   Ювентус




13т.
5   Фиорентина




10т.
6   Лацио




9т.

  Сподели
105