Анонс на 4-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 4-ти кръг от Серия А

Каляри - Сампдория
Стадион: "Нерео Роко", Триест
Дата: 21.09.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Марко Ди Бело 

Каляри успя да вземе точка в края на мача във Флоренция в последното гостуване, но отборът все още има проблеми с домакинския стадион и ще играе на други терени.

Настроението на Сампдория бе тотално потъпкано след 3:0 в дербито миналата седмица. Моралът след лошото начало на сезона, е понижен.

Франческо Писано е единствен отсъстващ за домакините. Десена или Перико ще заемат неговата позиция. Ако Десена започне в отбрана, то Екдал ще играе в халфовата линия. Ибарбо и Сау се състезават за мястото до Пинила в атака.

Делио Роси работи над схемата 3-4-2-1 отново, за да се справи с липсата на контузения отново Едер. Сансоне и Бянарсон вероятно ще заиграят зад Габиадини на върха. 

Гостите са в по-голяма нужда от точки с оглед целите за кампанията, но липсата на самочувствие е очевидна. Каляри доказа, че е солиден, когато се изправи срещу Фиорентина, но тук ще трябва и късмет за поне равен. Делио Роси ще рискува всичко за точките и ще иска добро представяне.

Прогноза: Каляри - Сампдория 2:2

Коефициенти от bet365:

Каляри - 2.10
Равен - 3.20
Сампдория - 3.60

 

Киево - Удинезе
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 21.09.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Дино Томази 

Киево взе само точка от първите 3 кръга, като два пъти не успя да отбележи, след което загуби на удобен в исторически план стадион - на "Олимпико" срещу Лацио.

Удинезе загуби точки у дома срещу Болоня в последната среща, но Гуидолин изглежда работи добре и придвижва тима напред. 

Дарио Даинели приближава завръщане за Киево, но вероятно Пап ще запази мястото си в отбрана. Естигарибиа ще започне по десния фланг, като ще търси набези по диагонала за удобния му ляв крак. Палоши и Теро вероятно ще са в атака, а Пасие на пейката.

Освен дълготрайно контузеният Бркич, Гуидолин има малко проблеми, най-голям сред които е Дусан Баста. Ако крилото не успее да се възстанови навреме, Перейра вероятно ще играе по крилото. Пинци е аут за мача, и така Ладзари ще е част от тройката халфове.

Гостите все още лижат рани от напускането на Лига Европа. Победа на гости може да е всичко, което чакат от Удинезе, но Киево започна лошо кампанията и вероятно ще изчаква в отбрана атаките на противника в опит да противодейства и да задържи резултата.

Прогноза: Киево - Удинезе 1:1

Коефициенти от bet365:

Киево - 2.75
Равен - 3.20
Удинезе - 2.60

 

 

Дженоа - Ливорно
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 21.09.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Джакомели 

Дженоа се пребори с липсата на самочувствие и ниския морал със страхотна победа в дербито срещу Сампдория в последния кръг. Сега е време да се потърси постоянство и добра форма. 

Ливорно започна добре кампанията - с 2 победи, едната от които на гости, и сега ще пътува с настроение за Дженоа. Целта ще е поне точката, защото така ще се запази рекордът от поредни мачове без загуба.

Калайо най-вероятно ще получи титулярно място за домакините като награда за прекрасното си представяне в дербито. Така Сентурион ще е на пейката, но няма как да не се появи във втората част. Биондини ще задържи мястото си в средата на терена поради травмата на Куцка.

За Ливорно Ринаудо ще замени контузения Емерсон в тричленната отбрана. Цечерини ще му партнира, макар да се бори за място с Валентини. Алфонсо де Лусия е наказан за срещата.

Домакините ще се чувстват добре след последната си победа, така че вероятно ще опитат да задържат топката и да поемат инициативата. Ливорно ще търси възможността си на контра с бързите си нападатели.

Прогноза: Дженоа - Ливорно 2:1

Коефициенти от bet365:

Дженоа - 1.75
Равен - 3.50
Ливорно - 4.75

Сасуоло - Интер
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 22.09.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Кармине Русo 

Сасуоло все още няма нито една точка в Серия А. Тимът ще е повече от доволен на точка срещу Интер.

Гостите започнаха кампанията добре, а ще се търси надграждане над равенството с Ювентус в последния уикенд. 

За домакините Доменико Берарди ще пропусне мача с наказание. Езекиел Шелото вероятно ще стартира срещу бившия си отбор, с Мариус Алексе на другия фланг. Симоне Заза и Антонио Флоро Флорес са в битка за място. 

Валтер Мадзари няма да изневери и тук на своето любимо 3-5-1-1. Очаква се Икарди, който вкара на Ювентус, отново да не започне като титуляр. 

Сасуло ще търси контра-действията срещу директния стил на Интер. Силата в състава на гостите означава рутинна победа, като всичко под това ще е разочарование.

Прогноза: Сасуоло - Интер 0:2

Коефициенти от bet365:

Сасуоло - 4.50
Равен - 3.75
Интер - 1.75

 

 

Аталанта - Фиорентина
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 22.09.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Дамато 

Аталанта не показва нищо в своите гостувания напоследък, но пък успя да победи Торино у дома си. Изглежда домакинствата ще са това, над което Аталанта ще се съсредоточи през тази година, но все още се търси онова нещо, което ще помогне за добрите представяния срещу големи отбори.

Фиорентина бе наранена от лошия си късмет в последния кръг. Тима не бе категоричен срещу Каляри, но контузии, късен гол и спорни съдийски решения попречиха на състава да победи. Монтела ще трябва да се справя и без Марио Гомес сега. Куардадо има травма в рамото, а Давид Писаро е наказан. Гостите остават без най-добрия си флангови играч, плеймейкъра и основния нападател. Иличич и Роси ще трябва да покажат най-доброто от себе си.

За домакините Лука Сигарини е наказан. В средата на терена ще играе Басели, заедно с Кармона и Миглиацио, който току се завърна в игра. Бонавентура и Макси Моралес се борят за мястото на върха до Денис. 

Фиорентина вероятно ще владее повече топката в този мач и ще напада активно. Без Куардадо тима ще опитва да навлиза през центъра с къси пасове, а Аталанта ще използва крилата. 

Прогноза: Аталанта - Фиорентина 1:2

Коефициенти от bet365:

Аталанта - 2.80
Равен - 3.40
Фиорентина - 2.40

 

 

Болоня - Торино
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 22.09.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Себастиано Перуцо

Болоня дебютира на трудно място - Наполи, но след това взе точки от Удине. Все още очакваме първата победа за тима обаче. След тази среща идват съперници като Милан и Рома, затова именно това домакинство е жизненоважно.

Торо бе ограбен от точките срещу Милан в самия край чрез спорна дузпа наскоро. Наставникът Вентура заговори, че това не е първият път, в който е бил ощетяван по такъв начин, но той похвали своите за представянето.

Най-вероятно Торино заслужава повече от 4-те точки, които има до момента, а Болоня има голяма нужда от точки в този момент. Това ще предизвика интересен мач, защото и двата отбора ще се отворят за победата. Торино ще използва добре своите флангове, но ще трябва да внимава за Диаманти в средата, който е в центъра на всичко за домакините.

Прогноза: Болоня - Торино 1:1

Коефициенти от bet365:

Болоня - 2.15
Равен - 3.20
Торино - 3.50

 

Катаня - Парма
Стадион: "Анджело Масимино", Катаня
Дата: 22.09.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени
 

Катания все още не може да събере първи точки с новия си стил на игра, а в трансферния прозорец видяхме няколко напускащи играчи.

Парма е в подобна позиция, след като атаката на тима не функционира както се очакваше, а защитата не успя да задържи Рома в последния кръг.

Маран работи над схемата 3-5-2 за домакините, за да опита да постигне обрат след лошото начало на кампанията. Така Бариентос може да заиграе в центъра с Плашил и Алмирон, а Лето и Бегрешио да са в атака.

Парма вероято ще продължи с тричленната си защита, като Касани ще замени контузения Беналуан. Донадони сподели, че обмисля 4-3-3, което би предложило на Биабиани място в атака. Тази система обаче трудно ще се противопостави на петимата в средата за домакините.

И двата отбора преминават през трудни времена, но домакинството е важен бонус за Катания. Донадони знае това и ще заложи на консервативна постройка, която ще позволи на домакините да владеят.

Прогноза: Катания - Парма 1:0

Коефициенти от bet365:

Катаня - 2.05
Равен - 3.25
Парма - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133