Анонс на 3-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 3-ти кръг от Серия А

Наполи - Аталанта
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 14.09.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Джанлука Роки 

Наполи показа добра форма преди почивката за национални срещи. Работата на Рафаел Бенитес изглежда дава резултати. Сега наставникът трябва да работи над своята отбрана, за да не допусне отново голове, както стана срещу Киево.

Аталанта поведе Каляри и загуби в първия мач за сезона, но след това се представи солидно срещу Торино. Сега отборът на Колантуоно пътува за едно от големите предизвикателства в Серия А.

Гостите имат малко проблеми със своя състав. Белини, Кацола и Джиорджи са аут, а за Наполи Рафа Бенитес няма нито един човек с травма. Целта на Аталанта в този мач ще е да се опита да спре атаките на своя опонент. Високото темпо и качеството в състава на домакините ще окаже своето влияние и вероятно ще им донесе желания резултат.

Прогноза: Наполи - Аталанта 2:0

Коефициенти от bet365:

Наполи - 1.36
Равен - 4.75
Аталанта - 8.50

 

Фиорентина - Каляри
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 15.09.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Андреа Де Марко

Фиорентина се наслади на добро начало на кампанията след лято на трескаво инвестиране. Монтела ще се опита да задържи представянията на тима си на високо ниво. 

Каляри ще изиграе втори пореден мач на гости, след известните проблеми с домакинския стадион. Отборът обаче показа, че е опасен и на гости и ще иска да надгради над доброто представяне срещу Милан наскоро.

Мануел Паскуал е под въпрос за домакините. Той може и да започне мача, но ако това стане той ще носи защитен шлем на главата си. Очаква се Маркос Алонсо да замени капитана иначе.

Каляри ще посрещне обратно Давиде Астори. Той пропусна загубата от Милан, а и с бъдещето му се спекулира. Франческо Писано е аут за този мач, което ще остави Даниеле Десена на десния бек. 

Домакините ще контролират този мач от първия момент и с превъзходството в класата си ще успеят да вземат нужните точки у дома.

Прогноза: Фиорентина - Каляри 3:1

Коефициенти от bet365:

Фиорентина - 1.44
Равен - 4.33
Каляри - 7.00

 

Верона - Сасуоло
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 15.09.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Масимилиано Ирати

Хелас Верона хвърли бомбата в първия кръг на Серия А, побеждавайки с 2:1 Милан. В интерес на истината новаците отстъпваха в играта на "росонерите", но с две хубави контраатаки и гения на Лука Тони, веронци грабнаха трите точки. В следващия мач обаче нещата си дойдоха на място - Рома вкара три гола за десет минути във врата на Рафаел и приземи Верона на земята.

Нещата при Сасуоло са малко по-сложни - абсолютният дебютант в италианския елит претърпя две загуби, едната у дома си срещу Ливорно и по всичко изглежда, че "черно-зелените" ще имат проблеми с адаптацията си във висшата дивизия.

Домакините са без контузените Лука Тони, Рагаци и Албертаци, но проблемите при гостуващия отбор са по-големи - Валери, Теранова, Аладйие и Мароне за в лазарета, а Берарди е наказан.

Предполага се, че Верона ще овладее инициативата от самото начало и ще се опита да вкара ранен гол. С оглед на показаното досега, Сасуоло няма шанс в този мач.

Прогноза за: Верона - Сасуоло 2:0

 

Коефициенти от bet365:

Верона - 2.25
Равен - 3.20
Сасуоло - 3.25

 

Лацио - Киево
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 15.09.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Джанпаоло Калварезе

След победа в откриването на сезона над Удинезе, Лацио бе победен у дома от Ювентус. Петкович ще трябва да опита да поправи своите грешки в подреждането на състава, ако иска да се мери с лидерите в Серия А.

Киево показа две лица до момента в кампанията. Първо безголовото равенство с Парма, а след това загубата у дома от Наполи с 4:2. Отборът изглеждаше сякаш няма умението да вкара гол на отбор от подобно ниво, а след това допусна прекалено много голове. Наставникът Санино трябва да намери баланс в своя състав.

Домакините няма да разчитат на наказания Ернанес, така че Едерсон ще играе зад Клозе, докато Онази ще оперира в центъра. Петкович експериментира с 4-4-1-1 и 3-5-1-1, но вероятно ще опита отново с 4 бранителя.

За Киево Палоши и Теро се борят с капитана Пелисие за място в атака. Санино вероятно ще заложи отново на двама плеймейкъри в центъра в лицето на Ранданович и Риджони. Хатемай може да бъде заменен от Импорта в дясно на полузащита.

Лацио ще опита да наложи контрол, но несигурността в това коя е титулярната халфова линия на състава може да даде шанс на Киево. Ако Лацио не успее да вкара рано, тогава в игра ще видим и Флокари. 

Прогноза: Лацио - Киево 1:0

Коефициенти от bet365:

Лацио - 1.66
Равен - 3.75
Киево - 5.00

 

 

Ливорно - Катания
Стадион: "Армандо Пичи", Ливорно
Дата: 15.09.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Джервасони 

Ливорно загуби домакинството си на Рома в първия кръг на Серия А, но в следващия мач тосканци направиха на пух и прах Сасуоло, така, че "тъмночервените" имат три точки в своя актив, което не е никак зле след два мача.

Катания показа характер в първата си среща против Фиорентина, но при домакинството си на Интернационале "слоновете" играха така, сякаш не се познаваха и това се вижда от класическия резултат с който загубиха.

За Ливорно няма да играят контузените Силигарди и Бота, както и наказания Де Лучия. Гостите ще с абез Капуано, Иско и Белучи.

Изключително интересен двубой се очертава в утрешния следобед в Тоскана. Домакините влизат в мача с добро настроение и самочувствие, докато техният съперник в морално отношение се намира около нулата. Сицилианци обаче са от онези отбори, които никога не се предават. Най-вероятно "слоновете" ще се хвърлят в истинска битка за поне една точка, същото ще стори и Ливорно, така че най-вероятно ще станем свидетели на оспорван и динамичен мач. Ще победи този, който максимално се възползва от положенията си.

Прогноза за: Ливорно - Катания 0:1

 

Коефициенти от bet365:

Ливорно - 2.50
Равен - 3.20
Катания - 2.87

 

 

Удинезе - Болоня
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 15.09.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Довери 

Удинезе отново започна слабо сезона си след като отпадна и от Лига Европа. В началото на месеца обаче отборът преодоля Парма. 

Болоня все още няма победа и нов труден опонент може да запази този факт. След този кръг идват и мачове с Рома и Милан. Стефано Пиоли трябва да заложи на най-силната си постройка и задължително да се цели в победа тук, затова се очаква Давиде Москардели да започне, а Алесандро Диаманти да играе зад двамата нападатели.

За Удинезе треньорът Франческо Гуидолин не може да разчита на Бркич поради контузия, като вратарят ще бъде заменен от Келава. Антонио Ди Натале и Луис Муриел ще започнат в атака, а дефанзивното трио ще е от Налдо, Домици и Данило.

Домакините са далеч по-класният състав и също както своя опонент се нуждаят от точки. Това вероятно предопределя изхода на мача.

Прогноза: Удинезе - Болоня 2:1

Коефициенти от bet365:

Удинезе - 1.80
Равен - 3.50
Болоня - 4.50

 

 

Сампдория - Дженоа
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 15.09.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Никола Рицоли

Сампродия започна трудно сезона с Ювентус, а след това разочарова с взимането само на точка след позиция на повел с 1:0 над Болоня. Съставът не е много променен от миналата кампания, но нуждата да се замени Икарди на върха донесе нов атакуващ стил.

Дженоа започна още по-трудно, след като графикът противопостави Интер и Фиорентина в първите срещи. С 0 точки до момента, загуба в такова голямо дерби може да нарани морала в състава.

Сампдория няма никакви проблеми в тима. Делио Роси може да заложи на най-силното за този важен мач за привържениците. Въпросът е Габадини или Едер ще водят атаката.

За Дженоа Центурион може да дебютира в атака редом до Джилардино. Джовани Маркезе и Марио Сампириси са наказани за срещата, а Лука Антонели е с травма. Това предполага схема на игра 3-5-1-1, а на врата вероятно ще застане опитният Бицари.

Това дерби традиционно е с висока интензивност от първата минута. В последно време един от двата отбора се бори винаги за оцеляване, което повишава емоциите. Този път сблъсъкът е рано в сезона, но и двата тима вече имат нужда от точки. Битката отново ще е жестока и няма да се реши от техниката, а от мотивацията на играчите.

Прогноза: Сампдория - Дженоа 2:2

Коефициенти от bet365:

Сампдория - 2.40
Равен - 3.10
Дженоа - 3.10

 

 

Парма - Рома
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 16.09.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида 

Рома ще пътува на север за едно гостуване, което в исторически план е благоприятно за "вълците". Сега обаче Парма разполага с Антонио Касано, който винаги може да промени баланса в един мач.

Парма се оказа 4-ят най-добър домакин в последната кампания, като спечели 10 срещи у дома, допускайки само 18 гола. Съставът трудно се пречупва в центъра на терена у дома, а липсата на Майкъл Брадли за Рома може да се окаже фатална в този случай. Феновете на гостите имат високи надежди за Руди Гарсия, който прилага добре ротационната си система до момента.

Парма ще разчита на ударното си нападение в лицето на Биабиани и Касано. И двамата умеят да отварят пространства за своите съотборници и ще разчитат Амаури да намери голове в срещата. Голяма тежест в мача ще даде изходът от сблъсъка Бенатиа - Амаури. Нападателят не е известен с това да вкарва голямо количество голове, но шансовете му сега ще се увеличат, след като бе обграден от класни футболисти.

Прогноза: Парма - Рома 1:1

Коефициенти от bet365:

Парма - 3.10
Равен - 3.30
Рома - 2.30

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
305