Старата госпожа ще се препъне в Генуа


.

Старата госпожа ще се препъне в Генуа

Ювентус гостува на Дженоа в най-интересния мач от кръга в италианската Серия А. “Старата госпожа” е лидер в класирането като до момента записа 4 победи в 4 срещи. “Грифоните” обаче са един от най-стабилните тимове на Ботуша, а да ги победиш на “Луиджи Ферарис” е изключително трудно.

Възпитаниците на Джан Пиеро Гасперини започнаха мощно с 3 успеха първенството, но в последния кръг изненадващо загубиха от Киево с 3:1. Истината обаче е, че срещата не се разви никак добре за генуезийци, започвайки с 2 бързи гола на “летящите магаренца”. Все пак за това поражение може да виним и малкото дни за почивка след мача за Лига Европа спечелен от Дженоа с 2:0 срещу Славия Прага. 

За добрият старт на Юве вече споменахме, но трябва да добавим, че в Шампионската лига те допуснаха мини издънка, завършвайки наравно с Бордо у дома. А групата на торинци никак не е лека. Статистиката за гостуванията на Юве на “Мараси” също не е впечатляваща. От 42 мача срещу Дженоа тимът има 17 победи, 9 равни и 16 загуби. Това е една от най-трудните дестинации за “бианконерите”. Само на “Джузепе Меаца” те имат по-лоши показатели.

Иван Юрич отново тренира за Дженоа, след като се възстанови от травмата си получена в игра с националния тим на Хърватия. Божко Янкович все още е аут. Доменико Кришито е наказан.

Диего и Фелипе Мело са възстановени за Юве. Само вторият обаче ще е напълно готов да влезе в игра в предстоящия мач. Скоро Чиро Ферара ще може да разчита и на Дел Пиеро. Канаваро, Тияго, Сисоко и Салихамиджич са контузени. Наказани няма.

При конкуренцията, която тази година има в Серия А, напълно разбираемо е двата отбора да са пределно мотивирани за спечелване на срещата. Загубата на Дженоа в последния кръг не бива да заблуждава. “Грифоните” са изключително солиден отбор и макар и лидер в първенството Ювентус в никакъв случай не е фаворит в този двубой. Тук равенството изглежда най-вероятно.

Последни 6 мача:
Дженоа: ЗПППРП
Ювентус: ПРПППП

Коефициенти в bwin:

Дженоа – 3,30
Равен – 3,20
Ювентус – 2,05

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
203