Катания и Интер няма да се победят


Н. Гавазов

Катания и Интер няма да се победят

Катания - Интер
Стадион: "Анджело Масимино", Катания
Дата: 01.09.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Антонио Дамато

Катания няма домакинска загуба в десет от последните си единадесет мача. Не е ясно причината за подобно нещо, но през последните сезони островитяните решават по-сложни задачи от това да оцеляват в елита, а през миналата година дори се бореха за попадане в Лига Европа. "Слоновете" не успяха да осъществят намеренията си, но пък завършиха през сезон 2012/13 на осмо място, на две точки пред Интер.

В първия кръг на сегашната си кампания Катания отстъпи във Флоренция на един от претендентите за топ 3. Фиорентина игра много силно и създаде много положения за гол, но трябва да признаем, че в немалко случаи "слоновете" сами предоставиха на "виолетовите" тези възможности, а играта на левия фланг бе просто ужасяваща.

Интер през първото полувреме на първия кръг в Серия А не успя да отправи нито един удар към вратата на съперника в лицето на Дженоа. Петнадесет минути преди края на мача обаче Нагатомо бе точен, а секунди преди последния съдийски сигнал Паласио постави точка на спора.

Капуано е контузен от домакините. Завръщането на Алмирон ще изправи треньора Маран пред дилемата с коя система да играе: 4-2-3-1 или 4-3-3. Ако е втората, тогава ще видим Кастро в средата на терена. Белучи и Споли ще започнат в защита, а Ролин и Легроталие отиват на пейката.

Самуел, Санети и Киву са контузени. Милито игра вече за младежкия отбор на Интер, но аржентинецът все още е далече от официално завръщане. Предполага се, че Мадзари няма да направи никакви промени от първия мач и ще заложи на постройка 3-5-2 с Паласио и Икарди на върха на атаката.

Миналата година двата тима направиха истинско шоу тук - Катания поведе с два гола, но Интер направи пълен обрат и победи с 3:2. Много е любопитен мачът утре. Ако погледнем какво сториха двата тима в първия кръг, то гостите са по-близо до успеха. Ако обаче предположим, че "слоновете" подобрят играта си в лявата част на терена, напълно е вероятно да вземат нещо в този двубой.

Прогноза за: Катания - Интер 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Катания:

31 юли Катания - Акрагас 5:0 (Приятелска среща)
03 август Новара - Катания 2:3 (Приятелска среща)
06 август Варезе - Катания 2:2 (Приятелска среща)
10 август Каляри - Катания 3:2 (Приятелска среща)
26 август Фиорентина - Катания 2:1 (Серия А)

Интер:

02 август Челси - Интер 2:0 (Приятелска среща)
04 август Валенсия - Интер 4:0 (Приятелска среща)
06 август Ювентус - Интер 1:1 - 8:9 сл. дузпи (Приятелска среща)
18 август Интер - Читадела 4:0 (Купа на Италия)
25 август Интер - Дженоа 2:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Катания - Интер

32 срещи
5 победи за Катания
4 равенства
23 победи за Интер
Голова Разлика: 72:31 за Интер

Коефициенти от bet365:
Катания - 2.75
Равен - 3.20
Интер - 2.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
283