Лацио няма да се справи с мощта на Ювентус


Н. Гавазов

Лацио няма да се справи с мощта на Ювентус

Ювентус - Лацио
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 31.08.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Талиавенто

Ювентус и Лацио се срещнаха съвсем скоро - в мач за Суперкупата на Италия, който се игра в столицата, "бианконерите" победиха "орлите". Резултатът 4:0 не отразява превъзходството на торинци над своя съперник - Лацио през първото полувреме стоеше по-добре от шампионите и по-често атакуваше, но след почивката получи три гола за четири минути и така изходът от сблъсъка бе решен в полза на Ювентус.

"Старата дама" започна с победа и кампанията си в Серия А. На едно от най-негостоприемните места, където "бианконерите" нямат победа от 2009 година, колективът на Антонио Конте успя заслужено да прекърши Сампдория.

В първия кръг Лацио се наложи с 2:1 над Удинезе. По владение на топката контролиране на играта столичани напълно надиграха фриулци, но относно резултата останаха много въпроси, един от които е реализация на положенията.

За Ювентус няма да играят контузените Маркизио и Пепе, а това означава, че Конте ще използва същият титулярен състав, който излезе срещу Сампдория миналата седмица.

Повече се кадровите проблеми в лагера на Лацио, който е без контузените Андерсон, Араухо, Конко, Перейриня, Алфаро и без наказания Маури. Под въпрос е участието на Кана, медицинският щаб на "орлите" засега дават надежди за централния защитник, но ако Лорик все пек не е готов, тогава той ще бъде заместен от Новарети.

Ювентус изглежда по-силен и в по-добра форма. Освен това скамейката на "бианконерите" е по-дълга от тази на Лацио и Конте има повече възможности за реакции. Не на последно място ще кажем, че гостите ще бъдат подложени на натиск от страна на трибуните. Всичко казано по-горе предполага, че столичани трудно ще се справят мощта на своя съперник и най-вероятно ще загубят срещата.

Прогноза за: Ювентус - Лацио 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

01 август Евертън - Ювентус 1:1 - 6:5 сл. дузпи (Приятелска среща)
04 август Ювентус - ЛА Галакси 1:3 (Приятелска среща)
06 август Ювентус - Интер 1:1 - 8:9 сл. дузпи (Приятелска среща)
18 август Ювентус - Лацио 4:0 (Суперкупа на Италия)
24 август Сампдория - Ювентус 0:1 (А група)

Лацио:

24 юли Лацио - Специя 3:0 (Приятелска среща)
31 юли Ница - Лацио 0:1 (Приятелска среща)
10 август Кристъл Палас - Лацио 0:1 (Приятелска среща)
18 август Ювентус - Лацио 4:0 (Суперкупа на Италия)
25 август Лацио - Удинезе 2:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Лацио

150 срещи
74 победи за Ювентус
37 равенства
39 победи за Лацио
Голова Разлика: 259:186 за Ювентус

Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.36
Равен - 4.50
Лацио - 9.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
214