Анонс на 2-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 2-ри кръг от Серия А

Киево - Наполи
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 31.08.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Паоло Валери


Киево изглежда ще залага на своя компактен, дефанзивен стил на игра, какъвто показа в безголовото равенство с Парма в първия кръг. Наставникът Санино очевидно не иска да предизвиква революция в клуба, така че действа постепенно, и тепърва ни чакат резултатите на работата му.

Наполи загуби 4 от последните 5 мача на този стадион срещу Киево. Последните 3 гостувания тук бяха поражения. Пристигането на Бенитес и новата система на игра могат да променят тази тенденция.

Двата отбора нямат проблеми с контузени в съставите си. Санино вероятно ще започне с 4-4-2 с Хатемай от ляво на полузащитата. Наличието на Сесту в отбора позволява лесно преобразяване на схемата, след като той може да застане напред в подкрепа на атакуващото дуо на тима.

За Наполи след наказания се връщат Армеро и Дземаили. Очаква се те да са резерви. Канаваро също може да получи почивка, защото Бенитес предпочита Албиол и Бритос в отбраната си. 

Задачата на Киево в този мач ще е да забавя играта и да държи възможно най-дълго топката. Бързия стил на Наполи ще предполага бързо разиграване към атакуващите играчи на тима, където разликата в класата ще си каже думата.

Прогноза: Киево - Наполи 0:2

Коефициенти от bet365:
Киево - 4.75
Равен - 3.50
Наполи - 1.75

 

Рома - Верона
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 01.09.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Паоло Джакомели


Рома все още работи по новия си проект, след като Ламела напусна и Ляич пристигна. Междувременно първите спечелени точки в откриването на сезона са добра новина за Гарсия и напрежението върху него.

След победата над Милан, Верона се изправя пред тежко гостуване. Верона се цели в успехите си от 80-те години в Серия А, но за това ще е нужна поне точка тук.

Кевин Строотман е под въпрос за домакините, и отново може да видим Брадли в центъра на терена. Очаква се с липсата на Ламела, Жервиньо да заеме позиция в атака, след като и Дестро е с травма. Тоти ще играе ролята на фалшива деветка.

Гостите най-вероятно ще разчитат на същата постройка от победата над Милан, с изключението на Халфредсон в центъра. Очаква се там да започне Ромуло. 

Верона ще опитва да се защитава в този мач. Определено новият атакуващ стил на Рома носи успехи за сега, а разликата в класите на атаката на вълците и отбраната на гостите ще даде отражение.

Прогноза: Рома - Верона 2:0


Коефициенти от bet365:
Рома - 1.40
Равен - 4.50 
Верона - 8.00


Аталанта - Торино
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 01.09.203г.
Час: 21:45
Съдия: Мауро Бергонци

Аталанта поведе в първия кръг на Каляри, и загуби с 2:1. Това явно е знак, че има работа за вършене от тактическа гледна точка, след като тима проведе продуктивно лято на пазара.

Торо започна добре срещу новака Сасуло и наставникът Вентура трябва да надгради над добрия резултат от миналата седмица. 

Аталанта има проблеми с контузени - Белини, Кацола, Дел Гросо, Миглачио и Бриенца са аут, а Джорджи е наказан. Торино има предимно наказани играчи в лицето на Жиле, Барето и Гаци.

С оглед старта на кампанията от двата състава, можем да очакваме уверено представяне от гостите и изпробване на някои нови неща от домакините. Аталанта ще опита да контролира срещата и ще има подкрепата у дома си, но дали това ще е достатъчно за победа?

Прогноза: Аталанта - Торино 1:2


Коефициенти от bet365:
Аталанта - 2.10
Равен - 3.20
Торино - 3.60


Болоня - Сампдория
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 01.09.203г.
Час: 21:45
Съдия: Дино Томази

Болоня бе жертва на новия Наполи и Рафаел Бенитес в първия кръг. Пиоли е наясно, че повечето отбори от долната половина ще загубят срещата си в Неапол, затова е време да се пристъпи напред. 

Сампдория влиза в срещата с подобно настроение, след като тимът почти взе точка от Ювентус, ако не беше късен гол на Карлос Тевес. Делио Роси сега ще търси първите си точки за сезона.

Сьоренсен, Черубин и Морлео са контузени за домакините, а Кастелини е наказан за гостите. Така Болоня ще заложи на Чех в отбрана и 4-3-1-2 като схема на игра. Москардели ще подкрепя Бианчи в атака, докато Коне ще премине към халфовата линия до Рока и Перес.

Кастелини си изкара червен картон срещу Ювентус и е аут от срещата за Сампдория. Едер и Сансоне се борят за място до Габадини в състава, а Ренан отново е на линия и ще замени Ерамо в средата на терена.

След напускането на Икарди Сампдория се затруднява с вкарването на голове, а Болоня ще получи подкрепата на домашната си публика. Очаква ни равностоен мач с малко голове.

Прогноза: Болоня - Сампдория 1:1

Коефициенти от bet365:
Болоня - 2.20
Равен - 3.25
Сампдория - 3.30


Дженоа - Фиорентина
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 01.09.203г.
Час: 21:45
Съдия: Доменико Чели

Заедно с Катания, Дженоа получи тежка програма в началото на сезона. След загубата на "Сан Сиро" с 2:0 следва домакинство срещу Фиорентина, която е в прекрасна форма и надгради над солидния изминал сезон.

Фиорентина се затрудни в Лига Европа, но постигна целта си и сега с добро настроение се връща в Серия А.

Двата състава нямат проблеми с контузени играчи, и притежават умението да задържат топката. Класата в състава на Фиорентина обаче несъмнено е над тази на домакините. Дженоа ще разчита на контра-действията в срещата. Джилардино и Гомес все още нямат гол за кампанията, а те рядко задържат головата си суша.

Прогноза: Дженоа - Фиорентина 1:3

Коефициенти от bet365:
Дженоа - 4.00
Равен - 3.30
Фиорентина - 1.95


Сасуоло - Ливорно
Стадион: "Чита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 01.09.203г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Мацолени

Сасуло дебютира в Серия А при Торино, където можеше да се прицели и в точката, защото битката за оцеляване ще е жестока. Тимът обаче няма опит и борда на директорите работи по върпоса преди затварянето на трансферния прозорец.

Ливорно започна лошо, но това е главно заради силното представяне на Рома. Този отбор също работи на фронта с трансферите и засега се справя доста добре. 

Това ще е ключов мач за двата отбора с оглед дъното на таблицата, макар това да е само втори кръг. И двата отбора ще искат сигурността в края на годината, затова трябва да се борят за всяка точка. Сасуло и Ливорно се срещаха и в Серия Б, и ако това представяне се повтори, ни чакат горещи моменти.

Прогноза: Сасуло - Ливорно 1:1


Коефициенти от bet365:
Сасуоло - 1.95
Равен - 3.20
Ливорно - 4.20


Удинезе - Парма
Стадион: "Нерео Роко", Триест
Дата: 01.09.203г.
Час: 21:45
Съдия: Емилио Остинели

Удинезе загуби първия си мач в Серия А и бе изхвърлен от Лига Европа току преди груповата фаза на турнира. Както свикнахме в миналите сезони, Гуидолин ще започне слабо кампанията и ще надгради над състава си.

Парма не успя да вкара на Киево в откриването на сезона, и Донадони изглежда има още работа с атакуващото си дуо. Сега е добър момент той да се възползва от сломен психически опонент, който традиционно е фаворит в такава среща.

Ди Натале и Муриел на хартия изглеждат топ нападение за гостите, но в този мач Майкосуел може да замени някои от тях в опит за промяна на играта на Удинезе. Гостите не могат да разчитат на Палета и Галопа в този мач, така че Касани и Фелипе ще застанат в отбрана за Парма. В атака отново се очаква Касано и Амаури да започнат.

Прогноза: Удинезе - Парма 1:1

Коефициенти от bet365:
Удинезе - 2.10
Равен - 3.25
Парма - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138