Рома бие като гост, Лацио надви Удинезе (видео)


И. Ангелов

Рома бие като гост, Лацио надви Удинезе (видео)

Първия кръг на италианската Серия А изпрати Рома на гости на Ливорно. Тук "вълците" надделяха с 2:0 и видимо не бяха притеснени от толкова многото напуснали играчи в този летен трансферен прозорец. Междувременно Удинезе гостуваше на Лацио, а тук домакините успяха да победят с 2:1.

Головете за Рома паднаха за 2 минути във втората част. Първо Даниеле Де Роси откри в 65-ата минута след като пласира топката от позиция извън наказателното поле в левия ъгъл на вратаря, а Алесандро Флоренци се възползва от подаването на Леандро Кастан в следващата атака и направи резултата 2:0.

Лацио започна добре срещу Удинезе и още в 13-ата минута Ернанес след подаване от Мирослав Клозе от позиция в наказателното поле. 3 минути по-късно Иван Келава фаулира Клозе в наказателното поле и това бе дузпа. Антонио Кандрева застана зад бялата точка и реализира.

Гостите успяха да върнат попадение в 60-ата минута, когато Ладзари пое топката в една бърза контра-атака, след което пусна добър извеждащ пас за Муриел, а нападателят не сбърка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
163