Тони вкара два за победа на Верона над Милан (видео)


И. Ангелов

Тони вкара два за победа на Верона над Милан (видео)

Верона победи Милан в първия кръг от италианската Серия А. Днес Лука Тони успя да вкара на два пъти и да лиши от значение ранния гол на Андреа Поли за миланистите. С пълния обрат до 2:1 Верона започва перфектно новата си кампания в елита след промоцията от Серия Б.

Милан започна силно това гостуване. В 9-ата минута вратарят Рафаел лиши Балотели от красив гол от далечно разстояние. В 15-ата минута обаче Супер Марио намери Поли, който елиминира два бранителя и пласира топката неспасяемо за Рафаел.

В 30-ата минута Ромуло изпълни корнер по прекрасен начин и намери главата на Лука Тони за 1:1. В 36-ата минута нападателят можеше да удвои, но Абиати извади късмет.

Верона започна силно втората част. Абиати показа страхотна класа в 51-ата минута, след един удар на Янкович. В 53-ата обаче Янкович намери Лука Тони в една бърза контра на домакините, нападателя надигра Сапата и реализира победния гол рано в полувремето. До края на мача за Милан се появиха Ел Шаарави и Урби Емануелсон, както и Робиньо към края, но никой от тях не промени статуквото.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
106