Интер - Дженоа: Нови треньори, с нови идеи


Н. Гавазов

Интер - Дженоа: Нови треньори, с нови идеи

Интер - Дженоа
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 25.08.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Марко Гуида

Интер ще започне новата си кампания в Серия А по възможно най-добрия начин - с домакинство срещу аутсайдера Дженоа и с нов старши-треньор, което е добър начин да бъде забравен миналогодишния сезон, превърнал се за "нерадзурите" в нещо повече от кошмар. Миланци, превръщайки се в обикновен средняк, привлякоха през лятото Валтер Мадзари. Старши-треньорът на отбора изостави Наполи и пренебрегна опитите на Де Лаурентис да го задържи, и пристигна в Милано с една единствена цел - как да спаси Интер от небитието. Тези събития съвпаднаха с опитите на Масимо Морати да продаде част от акциите си, но засега преговорите остават около точката на замръзване, а докато температурата не започне да се повишава, Интер не може да си позволи футболистите, които Мадзари искаше по-рано.

Дженоа през миналия сезон много трудно запази елитния си статут. Не е желателно "грифоните" да повторят грешките си, тъй като този път щастието може да не е на страната на тима от Лигурия. В Италия грандовете се укрепиха, средняците преустроиха отборите си, промениха се и аутсайдерите, но Дженоа остана необичайно тих и като изключим завръщането на Алберто Джилардино, нищо не се случи клуба.

За утрешния мач Мадзари не може да разчита на няколко важни футболисти - Милито, Самуел, Санети и Киву са контузени, така че специалистът ще работи и строи отбора с това, което има. Вероятната схема на игра ще е 3-5-2 с Паласио и Икарди отпред, а в средата се очаква да започне Камбиасо.

Дженоа е без Матусале, Маркезе и Биондини, а това означава, че треньорският щаб има трудната задача да реши проблемите в средата на терена. Почти е сигурно, че в опорната зона ще видим Лоди, а зад единствения нападател Сантана и Бертолачи, което означава, че "грифоните" ще излязат със схема 4-3-2-1.

И двата отбора имат нови треньори, което предполага, че ще се нуждаят от повече време, за да изразят своя потенциал, но в същото време може да очакваме и нови идеи, чрез които да получат необходимите точки за добър старт на сезона. Така или иначе, поне в първия мач, няма как да тръгнем срещу логиката, а тя говори, че фаворит за спечелване на срещата е Интер.

Прогноза: Интер - Дженоа 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

27 юли Хамбургер - Интер 1:1 (Приятелска среща)
02 август Челси - Интер 2:0 (Приятелска среща)
04 август Валенсия - Интер 4:0 (Приятелска среща)
06 август Ювентус - Интер 1:1 - 8:9 сл. дузпи (Приятелска среща)
18 август Интер - Читадела 4:0 (Купа на Италия)

Дженоа:

19 май Болоня - Дженоа 0:0 (Серия А)
24 юли Дженоа - Калони 0:0 (Приятелска среща)
01 август Уест Бромич - Дженоа 0:1 (Приятелска среща)
10 август Стоук Сити - Дженоа 0:0 (Приятелска среща)
17 август Специя - Дженоа 2:2 - 3:2 сл. дузпи (Купа на Италия)

Досегашни срещи:

Интер - Дженоа

107 срещи
52 победи за Интер
31 равенства
24 победи за Дженоа
Голова Разлика: 180:133 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.61
Равен - 3.75
Дженоа - 5.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
158