Агент: Жулио Сезар може да играе за Фиорентина


И. Ангелов

Агент: Жулио Сезар може да играе за Фиорентина

Жозиас Кардосо заяви, че е изпратил свой представител да говори с Фиорентина, след като Жулио Сезар търси място извън второто ниво на английския футбол. Куинс Парк Рейнджърс оцени своя вратар на 2,75 милиона лири, и сега агентът потвърди, че виолетовите са опция пред 33-годишния.

След попадането на КПР в зоната на изпадащите, Сезар бе обект на интерес от Арсенал и Наполи, но изглежда и двата тима се отклониха от тази цел. Агентът Кардосо заговори, че от КПР имат желание да продават дори толкова малко време преди края на трансферния прозорец.

"Аз не съм контактувал директно с Фиорентина, но изпратих близък приятел да говори с тях. За сега няма новини. КПР няма проблеми да позволи трансфер във Фиорентина, но при положение, че в касата им се влеят 3.2 милиона евро. Без тях трудно ще завършим сделката. Този ход може да стане само с договор от 4 години на масата."

"Сезар има договор с КПР до 2016-та, така че тази дата трябва да бъде вписана и в новия контракт. Дължината на договора може да компенсира разлика в заплатите, но ако изтича преди 2016-та, тогава всичко това няма смисъл. Жулио Сезар харесва Фиорентина, така че това може да е правилният отбор за него, ако той иска да вземе участие в Световната купа."

Същевременно спортният директор на Фиорентина - Даниеле Праде, отрече да преговаря с КПР:

"Никога не съм се свързвал с КПР за Жулио Сезар. Искам да отрека всички слухове, които вероятно сте прочели по вестниците."

  Сподели
99