Дзоф: Гомес е трансфера на сезона


И. Ангелов

Дзоф: Гомес е трансфера на сезона

Дино Дзоф вярва, че Фиорентина направи най-голямото попадение за това лято, след като в трансферния прозорец виолетовите успяха да материализират покупката на нападателя на Байерн Мюнхен - Марио Гомес. Според официалната информация от клуба те са заплатили 16 милиона евро за играчът, вкарал 75 гола в 115 мача в Бундеслигата. Tuttojuve.com цитира:

"Най-силния трансфер на пазара бе осъществен от Фиорентина. Аз харесвам Марио Гомес много, той е играч от страхотно национално значение. Пристигането му в Италия, заедно с Тевес и Игуаин е обрат в наложения тренд играчи да напускат Серия А. Това са страхотни играчи и те ще помогнат на нашия футбол."

Бившия бос на Италия продължи с коментар на първенството, като според него Юве ще спечели третата си титла, но битката тази година ще е жестока:

"Поради начина, по който тези отбори действат на пазара, Ювентус, Фиорентина и Наполи са претенденти са Скудетото. Интер и Милан ще ги предизвикат, но според мен ще изостанат. Бианконерите са особено силни, те са най-силния отбор и Конте определено е крачка пред останалите."

  Сподели
170