Де Лаурентис: В следващите часове очаквам позвъняване от Челси за Кавани


Н. Гавазов

Де Лаурентис: В следващите часове очаквам позвъняване от Челси за Кавани

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис потвърди за интереса на Челси към нападателя на отбора Единсон Кавани. Както е известно, най-добрият голмайстор в последния шампионат на Серия А отдавна е свързван с клуба от "Стамфорд Бридж", но "партенопеите" продължават да настояват, че трябва да получат за своята звезда не по-малко от 63 милиона евро.

"Челси иска да подпише с Кавани. В следващите часове аз очаквам позвъняване от Лондон по този въпрос. Ако Единсон остане в Наполи, аз ще се радвам. Ако той замине - същото, защото за тези 63 милиона, които ще получим, ние ще му намерим достоен заместник", заяви Де Лаурентис.

Ръководителят на неаполитанския клуб потвърди и информацията за това, че след напускането на Валтер Мадзари, постът старши-треньор на отбора е можел да бъде зает от Андре Вилаш-Боаш.

"Наистина се свързах с Андре, но точно тогава той заминаваше на турне в САЩ. За да не губя време, аз реших да се обърна към Бенитес и той ме убеди да направя своя избор в негова полза", каза още президентът на Наполи.

 

  Сподели
140