Анонс на 38 кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 38 кръг от Серия А

 

Сампдория - Ювентус
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 18.05.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Джервасони

И двата отбора нямат за какво повече да се борят в края на краищата. Бианконерите предадоха надеждата си да подобрят рекорда по точки на Фабио Капело, докато домакините се спасиха от изпадане.

Сампдория обаче дължи на феновете си добро представяне в последното домакинство за кампанията. Антонио Конте пък винаги иска от своите играчи да се представят добре и да играят за победата. Това предполага отворен и интересен сблъсък. 

Сампдория вероятно ще опитва да забавя темпото, защото в противен случай Ювентус ще овладее мача. Крилата на домакините ще оперират повече с топката, като ще се надяват на грешки от страна на играчи на Юве, които не са получавали много минути тази година.

Прогноза: Сампдория - Ювентус 2:2

Коефициенти от bet365:
Сампдория - 4.00
Равен - 3.40
Ювентус - 1.90

Коефициенти от Offsidebet:
Сампдория - 3.40
Равен - 3.50
Ювентус - 2.00

 

Аталанта - Киево
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 19.05.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Федерико Ла Пена

Аталанта и Киево успяха да постигнат сигурност след сравнително успешна кампания. И двата отбора реално не се доближиха опасно до дъното, макар да преживяха лоши моменти. В крайна сметка опасността не бе реалистична.

За този мач Аталанта не може да разчита на Будан, Раймонди, Марилунго, Кацола и Бриенца, но мотивацията в състава ще е пределна, след като тук не сме видяли победа от април месец. Киево ще разчита на дефанзивния си футбол, но вероятно няма да издържи продължителна офанзива.

Прогноза: Аталанта - Киево 2:0

Коефициенти от bet365:
Аталанта - 2.00
Равен - 3.00
Киево - 4.33

Коефициенти от Offsidebet:
Аталанта - 1.90
Равен - 3.20
Киево - 4.20

 

Болоня - Дженоа
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 19.05.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Дженаро Бориело

Болоня успя да спечели дербито с Парма и феновете ще останат доволни от завършека на кампанията. Дженоа изживя турболентен сезон, но с доста усилие запази статута си в елита, и то дори мач преди финала на Серия А.

Домакините посрещат Джилардино обратно в състава си и това ще е голям бонус, който ще се добави към домакинството. Гостите пък ще разчитат на Бориело и Флорес за голове, както и на 4 човека в отбрана.

Дженоа постигна целта си още миналия кръг и сега вероятно ще видим липса на концентрация. Всички мисли са за новия сезон, а от това ще се възползват домакините, подкрепени от своите фенове. Следобедното време също трябва да влезе в сметките - със сигурност втората част ще е твърде изморителна за двата състава, така че вероятно е всичко да се реши рано в двубоя.

Прогноза: Болоня - Дженоа 1:0

Коефициенти от bet365:
Болоня - 2.15
Равен - 3.20
Дженоа - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 2.00
Равен - 3.35
Дженоа - 3.50

 

Торино - Катаня
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 19.05.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Себастиано Перуцо

И двата отбора реално нямат вече цел в лигата, но и Торино, и Катаня ще са мотивирани за победата. За последно Торо постигна победа пред собствената си публика през месец март, а Катаня преследва престижа да завърши над Интер в таблицата на Серия А.

Вероятно за последен път в игра за Торино ще видим Бианки в този мач. Зад него Меджорини и Барето ще опитват да го захранват с пасове, но наситената отбрана на гостите е трудно преодолима. Проблеми за защитния вал на Катаня обаче е липсата на Потенца, Алварес и Легротагли. 

Това вероятно ще се окаже най-интересния мач от отборите извън битката за евро-местата. Очакват се много голове и победа за домакините.

Прогноза: Торино - Катаня 3:1

Коефициенти от bet365:
Торино - 2.10
Равен - 3.20
Катаня - 3.60

Коефициенти от Offsidebet:
Торино - 2.00
Равен - 3.35
Катаня - 3.60

 

Пескара - Фиорентина
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 19.05.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Де Марко

Пескара ще трябва да уважи своите опоненти, макар да няма шанс за нищо в Серия А. Този мач ще е важен за състезанието за Шампионска лига.

Фиорентина ще направи всичко възможно, за да затрудни Милан в постигането на Шампионска лига. При победа на гостите тук, Милан ще трябва задължително да надвие Сиена. 

Фиорентина ще хвърли всички сили в атака и това ще е очаквано от домакините. Те ще могат да се възползват от липсата на баланс в задни позиции, но шансовете пред Пескара ще са твърде малко.

Прогноза: Пескара - Фиорентина 0:2

Коефициенти от bet365:
Пескара - 15.00
Равен - 7.00
Фиорентина - 1.16

Коефициенти от Offsidebet:
Пескара - 15.00
Равен - 6.00
Фиорентина - 1.18

 

Каляри - Лацио
Стадион: "Нерео Роко", Триест
Дата: 19.05.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Антонио Джанокаро

Като изключим защитния вал, Каляри ще заложи на типичната си постройка, което означава, че ще видим отворен сблъсък, макар реално съставът да няма вече каква цел да постигне в последния кръг.

Петкович експериментира с отбрана от 3 човека, като се търси нещо, което да изненада във финалната среща от Копа Италия срещу Рома. Този финал е следващата седмица и времето е малко, но междувременно Лацио е задължен за победа, в случай, че Удинезе пропусне да вземе победа.

Каляри няма какво да губи. Домакините ще хвърлят усилията си в експлозивни контри, като инициативата ще е оставена за Лацио. Гостите ще пресират от първата минута, а ако успеят да вземат ранен гол, ще се действа внимателно.

Прогноза: Каляри - Лацио 1:2

Коефициенти от bet365:
Каляри - 5.25
Равен - 3.75
Лацио - 1.65

Коефициенти от Offsidebet:
Каляри - 4.50
Равен - 3.60
Лацио - 1.72

 

Сиена - Милан
Стадион: "Монтепаски Арена", Сиена
Дата: 19.05.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Мауро Бергонци

Феновете на Сиена ще са раздвоени. От една страна е подкрепата на отбора, който трябва да каже довиждане на Серия А с добро представяне и победа, а от друга е възможността Милан да бъде оставен да завърши над враговете от Фиорентина. Няма съмнение, че съставът ще иска да се докаже въпреки изпадането си.

Милан е в много деликатна ситуация. Сега напрежение над отбора оказват и непрестанните спекулации около Алегри. Треньорът все още е с неясно бъдеще, но той ще иска да покаже, че има място на пейката на Милан.

Сиена се доказа като труден опонент през кампанията. В едни мачове тимът губеше лесно, както се доказа срещу Рома наскоро, но в други случаи защитната линия се оказваше непробиваема. Милан ще трябва да подходи с търпение, за да не се окаже, че губи квалификацията си в Шампионска лига.

Прогноза: Сиена - Милан 1:2 

Коефициенти от bet365:
Сиена - 15.00
Равен - 7.00
Милан - 1.16

Коефициенти от Offsidebet:
Сиена - 13.00
Равен - 6.50
Милан - 1.18

 

Рома - Наполи
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 19.05.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Рома вероятно вече мисли само за дербито във финала на Копа Италия, а и задминаването на Лацио в лигата не гарантира квалификация в европейските турнири, така че ситуацията е сложна.

Наполи вече отпразнува една успешна кампания на своя стадион миналата седмица. Сега вероятно ще видим понижение на концентрацията в състава в този последен мач далеч от дома за кампанията.

Стилът на двата отбора предлолага един мач във високо темпо и с много интересни моменти. Рома трябва да се пребори за точките, особено ако Мадзари заложи на ротацията в състава си. Гладът на Кавани за голове обаче не трябва да се подценява - той е само на 2 попадения от гол номер 30 за сезона.

Прогноза: Рома - Наполи 2:1

Коефициенти от bet365:
Рома - 2.37
Равен - 3.40
Наполи - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Рома - 2.20
Равен - 3.50
Наполи - 2.88

 

Палермо - Парма
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 19.05.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Диего Рока

Палермо и Парма вероятно ще играят пред поопразнен стадион и по-ниско настроение в трибуните, след като стана ясно къде ще завърши домакинският отбор. Целта за домакините ще е по някакъв начин да се реабилитират пред феновете с добра игра. Парма обаче няма какво да търси в последния мач от сезона.

Домакините ще имат по-голяма мотивация за успеха. Парма няма да се предаде лесно, но трудно ще очакваме настроение за победа в този етап на кампанията.

Прогноза: Палермо - Парма 2:0

Коефициенти от bet365:
Палермо - 2.30
Равен - 3.10
Парма - 3.25

Коефициенти от Offsidebet:
Палермо - 2.10
Равен - 3.25
Парма - 3.40

 

Интер - Удинезе
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 19.05.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Мацолени

Интер вече гледа към следващия сезон. Поради тази причина вероятно няма да се разчита на няколкото се завърнали играчи в състава след травми. В последния кръг за състава отсъстваха над 16 човека, а и сега ситуацията в лазарета не е много по-розова.

Удинезе има нужда от трите точки в това гостуване, защото ако се достигне до равни точки с Лацио, Лига Европа ще се изплъзне. Това обаче е удобен момент да се играе срещу Интер, след като за домакините липсват Диего Милито, Валтер Самюел, Матиас Силвестре, Хавиер Санети, Габи Мудингай, Джонатан, Лука Кастелачи, Антонио Касано, Джоел Оби, Кристиан Киву, Ибрахима Мбайе, Деян Станкович и Валтер Гаргано. 

Мачът ще започне балансирано, защото Интер няма да разчита на най-силовите си играчи и няма да бърза, а Удинезе няма да рискува да изхвърли сезона си с някое необмислено действие. Ди Натале ще пътува с тима, но надали ще успее да играе. Липсата на лидера обаче понякога е позитивна, както се доказа по-рано през сезона. Сега е моментът за ново добро представяне без него.

Прогноза: Интер - Удинезе 1:2

Коефициенти от bet365:
Интер - 3.25
Равен - 3.50
Удинезе - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 3.05
Равен - 3.50
Удинезе - 2.15

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145