Интер - Лацио: Свободното падане продължава


Н. Гавазов

Интер - Лацио: Свободното падане продължава

Интер - Лацио
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 08.05.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Мауро Бергонци

Интер посреща Лацио в среща от 36 кръг на Серия А, след като претърпя две поредни загуби и на практика загуби всякакви шансове за участие в евротурнирите. Това е сезон, който "нерадзурите" ще искат да забравят възможно най-бързо - заради епидемията от контузени футболисти, която мори миланци вече няколко месеца и остави отбора без нападатели, заради скандалното напускане на Уесли Снайдер и заради лошите резултати, които засега отреждат на тима осмо място в класирането, а вероятността Интер да завърши сезона на девета позиция изглежда все по-реален. Хората на Страмачони влизат в този мач с лоша серия зад гърба си - само две победи срещу шест загуби от последните си осем мача, домакински поражения от Аталанта и Болоня, неуспех срещу аутсайдера Палермо и напразни мечти за евентуално завръщане на Жозе Моуриньо.

Представянето на Лацио в последните мачове е малко по-добро, но едва ли това удовлетворява тифозите, които станаха свидетели на постепенното свличане на тима към екватора в таблицата за класиране - отначало "орлите" бяха изхвърлени от топ 3, след това напуснаха челната петица а след това се сблъскаха с опасността да напуснат и топ 7. На свободното падане и на серията от четири мача без успех бе сложен край със забележителна победа от 6:0 над Болоня през уикенда. Пет от головете отбеляза Мирослав Клозе, който опроверга скептиците за лошата си форма след излекуване на контузията и за пореден път доказа, че все още е годен за големия футбол.

За епидемията от контузени футболисти в Интер може да се напише цял роман. Лазаретът на "нерадзурите" започна да се поизпразва, но недостатъчно - там се намират Милито, Паласио, Самуел, Силвестре, Санети, Мудингай, Кастелаци, Оби, Мбай, Станкович и Гаргано. Завръщането на Касано е добра новина, но едва ли италианският национал ще започне мача, така че вероятно Роки ще поведе атаката, подпомаган от Гуарин.

Лацио пристига без контузените Броки, Едерсон и Маури, под съмнение е участието на Сарате. Вероятно Клозе ще започне мача начело на нападението, а Ледесма ще застане в опорната зона. Схемата на игра ще е 4-1-4-1, но на моменти тя може да премине в 4-1-2-3, което ще създаде огромни проблеми за фланговите защитници на домакините.

Какво да очакваме от този двубой? Предположенията са за равностоен мач, в който много неща ще бъдат решени от действията на защитниците и степента на грешките, които те ще допускат по време на мача. Тук ще добавим също така, че класата на Клозе например е по-голяма от тази на Роки, което предполага, че немецът се нуждае от по-малко възможности за отбелязване гол от своя съперник, а това несъмнено накланя везните в полза на Лацио. Не е изключено двата тима да не успеят да се победят, но по-вероятно е гостите, които пристигат с висок морал, да спечелят мача, а това означава, че свободното падане на Интер ще продължи.

Прогноза за: Интер - Лацио 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

14 април Каляри - Интер 2:0 (Серия А)
17 април Интер - Рома 2:3 (Купа на Италия)
21 април Интер - Парма 1:0 (Серия А)
28 април Палермо - Интер 1:0 (Серия А)
05 май Наполи - Интер 3:1 (Серия А)

Лацио:

11 април Лацио - Фенербахче 1:1 (Лига Европа)
15 април Лацио - Ювентус 0:2 (Серия А)
20 април Удинезе - Лацио 1:0 (Серия А)
28 април Парма - Лацио 0:0 (Серия А)
05 май Лацио - Болоня 6:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Интер - Лацио

148 срещи
61 победи за Интер
53 равенства
34 победи за Лацио
Голова Разлика: 235:162 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 2.60
Равен - 3.25
Лацио - 2.70

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 2.55
Равен - 3.30
Лацио - 2.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
160