Анонс на 34 кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 34 кръг от Серия А

 

Аталанта - Болоня
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 27.04.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Клаудио Гавилучи

Аталанта събра 5 точки в последните си 5 мача, което е средно толкова, колкото имат и останалите отбори от долната половина на таблица. Още една точка тук ще е добре, макар че домакинската публика ще иска още.

Болоня е в подобна ситуация, само с точка повече в класирането и в подобна форма - 4 точки в последните 5 мача. И този отбор би приел равенството, но Пиоли се хвърли за трите точки срещу Сампдория миналата седмица, и сега отново може да видим тази агресия. 

Двата отбора от средата на класирането са на сигурно разстояние от дъното, затова може да очакваме мързелив мач и равенсво.

Прогноза: Аталанта - Болоня 1:1

Коефициенти от bet365:
Аталанта - 2.62
Равен - 2.40
Болоня - 3.80

Коефициенти от Offsidebet:
Аталанта - 2.60
Равен - 2.50
Болоня - 3.10

 

Каляри - Удинезе
Стадион: "Ис Аренас", Куарту Сант'Eлена
Дата: 27.04.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Джанлука Роки

Каляри се покачи в горната половина на таблицата, и сега целта е запазване на това статукво. След победата над Интер тимът се готви да се противопостави сериозно и на Удинезе.

Удинезе започна кампанията в лоша форма, както и предишните два сезона, преди да се класира за плейофите за Шампионска лига два пъти. Тази година завръщането към добрата форма бе по-трудно, но с 3 поредни победи Гуидолин отново е в битката за европейските места.

Домакините заслужиха позицията си с много борба през сезона. Ясно е, че този състав няма какво повече да завоюва тази кампания, а сега Удинезе е без нито един контузен и набра топ формата си. Този мач ще е интересен за гледане и гостите ще са фаворит поради липсващите ключови играчи за Каляри.

Прогноза: Каляри - Удинезе 0:2

Коефициенти от bet365:
Каляри - 3.60
Равен - 3.20
Удинезе - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Каляри - 3.50
Равен - 3.30
Удинезе - 2.05

 

Пескара - Наполи
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 27.04.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Ромео

Пескара няма да е сигурен изпадащ след този кръг, независимо от всички резултати. Последният в класирането обаче не дава признаци на подобрение и оптимизмът в състава е заличен. Наставникът Бучи може да се надява само на чудо за спасението на Пескара.

След като пропусна да спечели 4 точки в последните 6 кръга, Наполи позволи на Юве да се откъсне на върха и на Милан да застигне тима в класирането. Сега обаче Наполи изглежда на ниво и във форма с 4-те победи в последните 5 мача. Така Милан е на 7 точки - безопасно разстояние за момента.

Наполи ще иска да се възползва от лошата форма на своя опонент, който изобщо не изглежда способен на каквато и да е изненада, дори у дома. С правилната концентрация Наполи спокойно ще вземе точките.

Прогноза: Пескара - Наполи 0:3

Коефициенти от bet365:
Пескара - 9.00
Равен - 5.00
Наполи - 1.33

Коефициенти от Offsidebet:
Пескара - 7.75
Равен - 4.75
Наполи - 1.35

 

Сампдория - Фиорентина
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 28.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Никола Рицоли

Сампдория няма победа в последните 6 кръга. Тимът драстично намали формата си, а се очакваше да е сред отборите, които лесно ще се спасят от опасната зона. Със само 3 точки в последните 6 мача настроението се промени.

След равенството с Милан, Фиорентина сега е на точка от росонерите и се цели в Топ 3 след поредните победи в последните кръгове.

Само Ненад Крстисич не е на линия за домакините. Делио Роси ще трябва да направи решение за десния си фланг. Там Лоренцо Де Силвестри и Гаетано Берарди чакат своя шанс. Едер и Сансоне се завърнаха в състава и ще търсят място до Лопес на върха. Очаква се Икарди да получи почиква.

Гостите посрещнаха Джузепе Роси, но този мач идва много рано за него. Спекулациите с трансфера на Йоветич няма да се отрази на мястото му на върха до момента, а до него вероятно ще е Ляич. 

Гостите изглежда не могат да бъдат спрени в последно време, като успяват да наложат своя стил. Сампдория ще опита да надиграе в центъра, където трите плеймейкъра на виолетовите ще искат да създадат много шансове.

Прогноза: Сампдория - Фиорентина 0:1

Коефициенти от bet365:
Сампдория - 3.80
Равен - 3.30
Фиорентина - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Сампдория - 3.60
Равен - 3.35
Фиорентина - 2.00

 

Киево - Дженоа
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 28.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Довери

Киево игра "за" отборите от средата на класирането, след като победи Сиена миналата седмица, а сега целта е Дженоа. Равенството тук може да е желано с оглед на това, че ще донесе 40-ата точка, психологически важна за спасението.

Дженоа няма победа в последните 6 кръга и след спечелени само 3 точки трябва да търси победата дори на гости. 19-ят в класирането ще направи всичко по силите си да задмине Сиена в битката на дъното.

Домакините ще разчитат на своя стил да не избързват, особено след като дори точка е благоприятна в този момент. Дженоа обаче ще натисне. Атакуващият стил на гостите ще ги принуди да се отворят в отбрана, което ще ни позволи да гледаме голове.

Прогноза: Киево - Дженоа 2:2

Коефициенти от bet365:
Киево - 2.40
Равен - 3.20
Дженоа - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Киево - 2.55
Равен - 3.00
Дженоа - 2.80

 

Парма - Лацио
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 28.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Джампаоло Калварезе

След прекрасна първа половина от кампанията, Парма започна да губи точки от януари. Спасението тогава изглеждаше подсигурено, но головете секнаха. Донадони даде ясно да се разбере, че не е доволен от последните представяния, така че ще видим приповдигнат състав срещу Лацио.

4 отбора се борят само за 1 място в Лига Европа. От тях изглежда Лацио се затруднява най-много. Петкович знае, че трябва да стигне до финалът в Копа Италия с достатъчно точки в лигата, което ще изисква още усилия от неговия изтощен отбор. Алваро Гонзалес е наказан за този мач, докато Сенад Лулич и Кристиан Брочи са с травми. 

Срещата ще започне бавно, а Лацио ще опита да завърне стилът, който показваше в първата половина от кампанията. Парма няма да се даде лесно, но и малкото шансове пред отборите в мача трябва да бъдат материализирани.

Прогноза: Парма - Лацио 1:1

Коефициенти от bet365:
Парма - 2.40
Равен - 3.20
Лацио - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Парма - 2.40
Равен - 3.15
Лацио - 2.88

 

Рома - Сиена
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 28.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо

След лошия опит със Земан начело на Рома, Андреацоли донесе баланс в състава. Той обаче трябва да потърси постоянството. Джалоросите спечелиха първите 3 мача у дома с новия наставник, но в последните 2 видяхме само равни. 

Сиена изхвърли огромен шанс да се отдалечи от Палермо и Дженоа на дъното, след като загуби от Киево. Сега безопасната зона изглежда трудно постижима, защото след Рома идват мачове с Катания, Фиорентина, Наполи и Милан.

Двата отбора се борят за победа. Наставниците ще изчакат грешки на съперника, които да експлоатират. Рома ще е по-офанзивният отбор поради класата на състава си, докато Сиена умело използва контрата.

Прогноза: Рома  - Сиена 1:1

Коефициенти от bet365:
Рома - 1.44
Равен - 4.20
Сиена - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Рома - 1.47
Равен - 4.20
Сиена - 6.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
121