Анонс на 32 кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 32 кръг от Серия А

 

Пескара - Сиена
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 13.04.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Никола Рицоли

Само един от отборите, които са с по 27 точки, ще успеят да постигнат спасение, но Пескара е на 6 точки под тази граница и се намира на дъното в Серия А. Това е мач срещу директен опонент за изпадане и победата е жизненоважна.

Сиена обаче няма загуба в последните си 4 мача. В тези срещи тимът събра 6 точки и сега с добрата форма оптимизмът за спасението е налице. Мачът е в събота и е по-рано от тези на останалите в битката за оцеляване, така че освен победа, Сиена може да постави и напрежение над съперниците си в това отношение.

С оглед залога в мача ще очакваме много плахо начало от двете страни. Пескара има много проблеми с контузени и наказани играчи, но домашната публика ще опита да помогне на състава. Сиена обаче се намира в по-добра форма и има играчите да спечели мача. 

Прогноза: Пескара - Сиена 0:1

Коефициенти от bet365:
Пескара - 3.60
Равен - 3.25
Сиена - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Пескара - 3.60
Равен - 3.20
Сиена - 2.10

 

Аталанта - Фиорентина
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 13.04.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Кармине Русо

На 10 точки от опасната зона и след шокираща победа над Интер, Аталанта се намира в комфортна зона и без напрежение може да се подготви за оставащите срещи.

Фиорентина още мечтае за Шампионска лига и тази цел е жива след като тимът се върна срещу Милан от 2:0, дори само с 10 човека на терена. Виолетовите обаче не могат да разчитат на типичната си постройка.

Гостите имат редица контузени - Фернандес, Егази, Роси, Кампронезе, Тони, Паскуал, Йоветич, Савич и Волски, а Томович е наказан за тази среща. Постройката на отбора на Монтела изобщо не може да бъде предвидена с оглед толкова контузени в атака и в отбрана.

Домакините също не са в добра ситуация след като Раймонди, Сигарини и Кармона са наказани, а освен това Будан, Марилунго, Кацола и Белини са с травми. 

Фиорентина ще опита да контролира мача както обикновено, но ще заложи на играчи в слаба форма, на които липсва игрова практика. Това е шансът на Аталанта отново да удари на контра и да вземе точки от лидер в класирането.

Прогноза: Аталанта - Фиорентина 1:1

 

Коефициенти от bet365:
Аталанта - 3.25
Равен - 3.25
Фиорентина - 2.25

Коефициенти от Offsidebet:
Аталанта - 3.10
Равен - 3.20
Фиорентина - 2.30

 

 

Палермо - Болоня
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 14.04.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Даниеле Довери

Палермо обърна лошия си тренд у дома напоследък с победа над Рома и след това важна победа на гости на Сампдория. Сега тимът ще опита да се спаси с приповдигнато настроение.

Болоня е на 10 точки от Палермо и само на 3 от психологическите 40 точки. С оглед формата на опонента, гостите ще са доволни и на точка тук, като така ще успеят и да задържат домакините на разстояние.

Палермо намери нова енергия и изглежда има подкрепата на целия си град. Ранния мач и обедните високи температури ще означават много хвърлена енергия в началото и умора към края на срещата. Правилно разпределяне на усилието от мениджърите ще спечели мача.

Прогноза: Палермо - Болоня 2:0

Коефициенти от bet365:
Палермо - 2.00
Равен - 3.30
Болоня - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Палермо - 1.90
Равен - 3.35
Болоня - 4.00

 

Киево - Катаня
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 14.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Джакомели

Киево води с 8 точки на Сиена, Палермо и Дженоа, и това може да е достатъчно, за да подсигури сигурност до края на кампанията. Целта пред Корини обаче сега е да не дава точки на отбори от средата на таблицата, особено у дома си.

След кратък период с амбиции за Лига Европа, Катания свали темпото. Но, никой от отборите между 3-та и 8-ма позиция не спечели последния кръг, затова една победа на гости може да хвърли гостите обратно в битката за европейските места.

Катаня винаги се затруднява да наложи своя стил извън домашния терен, затова ще трябва да се примири с бавното темпо на Киево. Очаква се сравнително спокойна среща, но един ранен гол от статично положение може да направи нещата интересни.

Прогноза: Киево - Катаня 2:1

Коефициенти от bet365:
Киево - 2.25
Равен - 3.10
Катаня - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Киево - 2.20
Равен - 3.10
Катаня - 3.40

 

Торино - Рома
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 14.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Ромео

Торино прекрати прекрасната форма без загуба у дома след 6 срещи със загуба от Наполи, но Вентура доказа, че не трябва да бъде подценяван този сезон.

Рома може би научи урока си, когато миналия кръг загуби от Палермо. Очакваме различен подход на Андреацоли за гостуванията понастоящем.

Домакините имат проблеми с контузени халфове. Бриги и Баша са аут, затова може Вивес да премине до Гаци в средата, но след като и Бирса го няма, единствената опция в крилата са Сантана и Церчи. 

Андреацоли може отново да заложи на четирима в отбрана, както срещу Лацио. Тачидис ще замени Де Роси в центъра поради контузията на италианеца. Пянич ще подкрепа Ламела и Тоти напред, докато Флоренци ще играе в триото халфове.

Домакините разчитат на ширината на терена си, докато Рома традиционно играе съсредоточено в средата на игрището. Освалдо отново е на линия, така че опциите в атака са бонус за Андреацоли. Нападателят се оплака наскоро, че се чувства недолюбван в Рим - може би това е шансът да се докаже.

Прогноза: Торино - Рома 1:1

Коефициенти от bet365:
Торино - 2.87
Равен - 3.40
Рома - 2.37

Коефициенти от Offsidebet:
Торино - 2.75
Равен - 3.35
Рома - 2.45

 

Дженоа - Сампдория
Стадион: "Комунале Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 14.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Ромео

Дженоа спечели само 2 точки в последните си 6 мача, но сега може да се възползва от двете поредни домакинства. Първото обаче се оказва дерби с огромна важност.

Въпреки че няма победа в последните 4 мача, Сампдория не изглежда в опасност - 9 точки над опасната зона.

Преди 2 години, когато Сампдория се мъчеше на дъното, се разнесоха слухове, че дербито е нагласено, а поведението на играчите на Дженоа тогава на терена бе скандално. Но тогава Дженоа вкара в последната минута чрез Босели, който сега е в Палермо, и така Сампдория пропадна в опасната зона. Тогава феновете на Дженоа изригнаха с подигравателни песни към градския съперник.

Сега ролите са обърнати. Дженоа е в опасност от изпадане, а Сампдория има шанс да направи това факт. Атмосферата отново ще е на ниво и с оглед обстоятелствата дербито ще е жестоко. Дженоа е под голямо напрежение - може да загуби битката за оцеляване и дербито в един момент. Битката ще е до последната секунда, така че се очаква интересен двубой.

Прогноза: Дженоа - Сампдория 1:2

Коефициенти от bet365:
Дженоа - 2.40
Равен - 3.20
Сампдория - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Дженоа - 2.35
Равен - 3.10
Сампдория - 3.10

 

Парма - Удинезе
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 14.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Филипо Мерчиори

Парма стои комфортно на десетата позиция, твърде далеч от европейската битка, но същевременно на добро разстояние от зоната за изпадане. 

След като загуби 4 от последните 5 мача, Удинезе вероятно се предаде да търси място в топ 6, където са европейските места. Гуиндолин обаче се зарече да търси тази позиция до края на сезона.

Гостите имат важни наказани играчи в лицето на Бенатиа и Ди Натале, а Пинци е контузен. Така капитанът и топ-реализатор ще е заменен от Муриел, подкрепен от Майкосуел и Перейра. 

Кода, Паладино и Марига липсват за домакините, а Пароло е наказан, затова може би решението за Парма е 3-5-2 с Биабиани и Гоби по крилата, а Пароло ще е заменен от Нинис.

Прогноза: Парма - Удинезе 1:1

Коефициенти от bet365:
Парма - 2.00
Равен - 3.40
Удинезе - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Парма - 1.85
Равен - 3.35
Удинезе - 4.20

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
216