Ювентус ще съсече Пескара


Н. Гавазов

Ювентус ще съсече Пескара

Ювентус - Пескара
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 06.04.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Стефано Перуцо

Лидерът в класирането Ювентус посреща последният в таблицата Пескара - този мач дори няма шанс да се превърне в битка между Давид и Голиат, защото наставникът на "бианконерите" Антонио Конте знае повече от всеки друг, че най-доброто лекарство да бъде забравена една загуба е победата и вероятно специалистът ще предаде това и на своите възпитаници.

През миналия уикенд торинци направиха още една стъпка, за да защитят титлата си, побеждавайки като гост Интер с 2:1 след попадения на Матри и Куялиарела, което остави тима на първо място в класирането, на девет точки пред втория Наполи. Тази седмица обаче беше разочароваща за "бианконерите", защото те не само, че загубиха с 0:2 гостуването си на Байерн Мюнхен в четвъртфинален мач от Шампионска лига, но и през по-голяма част от времето бяха надиграни от немския гранд.

Пескара се намира на дъното на таблицата за класиране и миналата седмица "делфините" регистрираха поредното си поражение, този път от Парма. Треньорската рокада засега не дава резултат и отборът загуби 12 от 14-те мача от началото на календарната година. Пескара е на шест точки от 17-я Дженоа, но имайки предвид формата на тима, едва ли дебютантът ще успее да оцелее в елита.

За Ювентус няма да играят дългосрочно отсъстващите Пепе, Бендтнер и Касерас, а Исла напусна лазарета, но Маурисио тепърва ще се занимава във фитнеса. Наказани са Киелини и Бардзали, а тази вечер стана ясно, че Анелка е получил разрешение да напусне тренировъчния лагер заради семейни въпроси. Очаква се Видал и Лихтщайнер да започнат срещата, тъй като двамата няма да могат да играят срещу Байерн другата седмица. Другата промяна е, че на вратата ще застане Сторари, а Буфон отива на пейката.

Треньорът на Пескара е без контузените Вайс, Заури, Балцано, Вукусич и Д'Агостино. Отделно от това Челик пропуска пътуването до Торино заради наказание, засега остава под въпрос участието на Бокети, но почти сигурно е, че Антонио няма да играе.

Едва ли има шанс да търсим някаква интрига в утрешната среща, освен тази с колко гола разлика ще загуби Пескара. Класата между двата тима е толкова голяма, че дори мачовете в средата на тази и следващата седмица няма да окажат влияние върху играта на Ювентус. Всякакъв друг резултат освен победа за домакините ще се смята за огромна сензация.

Прогноза за: Ювентус - Пескара 3:0


Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

06 март Ювентус - Селтик 2:0 (Шампионска лига)
10 март Ювентус - Катаня 1:0 (Серия А)
16 март Болоня - Ювентус 0:2 (Серия А)
30 март Интер - Ювентус 1:2 (Серия А)
02 април Байерн Мюнхен - Ювентус 2:0 (Шампионска лига)

Пескара:

25 февруари Лацио - Пескара 2:0 (Серия А)
03 март Пескара - Удинезе 0:1 (Серия А)
10 март Аталанта - Пескара 2:1 (Серия А)
17 март Пескара - Киево 0:2 (Серия А)
30 март Парма - Пескара 3:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Ювентус - Пескара

13 срещи
9 победи за Ювентус
2 равенства
2 победи за Пескара
Голова Разлика: 25:12 за Ювентус

Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.14
Равен - 8.00
Пескара - 15.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.12
Равен - 8.00
Пескара - 19.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154