Анонс на 31 кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 31 кръг от Серия А

 

Болоня - Торино
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 06.04.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Де Марко

Болоня трябваше да се справи с няколко трудни гостувания напоследък, след като преди това бе на ход от 3 поредни победи, но в последното гостуване тимът спечели ценна точка и от Удинезе. 

Торино започна кампанията с уникално силни представяния на гости, но всичко в един момент се преобърна и сега гостуванията са ахилесовата пета на състава. Последните 3 визити бяха загубени.

Марко Мота е наказан за домакините, а ключовият Диего Перес още не е възстановен от контузията си. Пиоли вероятно ще заложи на познатото 4-2-3-1, след като Диаманти отново е на линия, и той ще може да застане точно зад Джилардино. 

Гостите не могат да разчитат на Бриги, Бирса и Джонатас поради контузии, а Родригес е наказан. Това оставя една сигурна опция в средата на терена - Баша ще играе с Гаци в сърцето на полузащитата, а въпросът е Вивес или сантана ще патрулират по левия фланг. 

Торино и Болоня са на съответно 10 и 9 точки от Сиена и 18-ата позиция, така че това е безопасно разстояние. Дженоа има тежък мач с Наполи, затова и равен тук ще е достатъчен за двата отбора. 

Прогноза: Болоня - Торино 1:1

Коефициенти от bet365:
Болоня - 2.00
Равен - 3.20
Торино - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 2.10
Равен - 3.15
Торино - 3.60

 

 

Катаня - Каляри
Стадион: "Анджело Масимино", Катаня
Дата: 07.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери

Катаня вероятно се отказа от амбициите си за Лига Европа, след като в последните си 4 мача понесе 3 загуби, но шестото място е само на 5 точки разстояние - тази позиция също може да даде шанс за игра в Европа, но това ще зависи от развитието на Копа Италия. Лацио и Рома играят един срещу друг в този кръг, така че домакините са в изгодна позиция и трябва да се възползват.

Гостите почти си подсигуриха математически оцеляването след победата над Фиорентина миналия уикенд. Границата от 40 точки е съвсем близо и тимът може да си позволи отворена игра, защото отборите по-долу в таблицата не поставят напрежение над Каляри.

Катаня има доста проблеми с контузии, а Каляри има важни наказани играчи, но домакините ще владеят топката в този мач. Ако домакините стигнат до ранен гол, гостите няма да имат амбицията да се борят за нещо в мача. Единствената възжмоност за Каляри е дисциплината в отбрана.

Прогноза: Катаня - Каляри 2:0

Коефициенти от bet365:
Катаня - 1.95
Равен - 3.30
Каляри - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Катаня - 1.95
Равен - 3.35
Каляри - 3.75

 

Удинезе - Киево
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 07.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Дамато

Удинезе няма загуба у дома в 14 поредни мача в лигата, но пък няма и победа в последните 3. Единствената победа в последните 5 кръга ги отдалечи от местата, даващи право на участие в европейските турнири.

Киево няма равенство като гост, но с удоволствие би приел една точка тук. така Сиена и Дженоа ще останат на разстояние, а преди срещите си с тях Киево има удобен мач с Катаня. 

Гостите имат цели 4 наказани играча и това ще даде своя ефект. Удинезе няма никакви проблеми в състава освен отсъствието на Пинци. Двата тима разчитат на наситена халфова линия и там ще се реши срешата. Очаквайте дълги подавания от двата отбора и жаден за голове Ди Натале, който има само 1 гол в последните си 9 старта.

Прогноза: Удинезе - Киево 2:0

Коефициенти от bet365:
Удинезе - 1.80
Равен - 3.30
Киево - 4.75

Коефициенти от Offsidebet:
Удинезе - 1.80
Равен - 3.35
Киево - 4.60

 

Сампдория - Палермо
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 07.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Гуида

Сампдория взе само точка в последните си 3 мача. Сега тима мисли само как да завърши максимално комфортно в лигата, но определено формата спадна към края на кампанията.

Палермо се завърна с гръм в битката за оцеляването, след като победи Рома с 2:0 у дома си. Историята обаче показва, че гостуванията винаги са били проблем за състава. Освен това ключовите Сорентино и Муньос са аут и това допълнително ще отежни ситуацията.

Палермо не притежава качеството да контролира срещата, затова ще заложи на физиката си. Сампдория трябва да подходи със спокойствие и да изчака своя шанс. Делио Роси е врял и кипял в такива ситуации, но трябва да избегне подценяването на борещ се за оцеляване отбор.

Прогноза: Сампдория - Палермо 2:1

Коефициенти от bet365:
Сампдория - 2.05
Равен - 3.25
Палермо - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Сампдория - 2.05
Равен - 3.20
Палермо - 3.75

 

Сиена - Парма
Стадион: "Монтепаски Арена", Сиена
Дата: 07.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Мауро Бергонци

Сиена няма загуба в последните си 3 мача, а и на гости на Дженоа тимът без малко да победи, след като изоставаше с 1:0 (2:2 в крайна сметка). Това щеше да унищожи надеждите на домакините за оцеляване тогава, но сега Дженоа ще гостува на Наполи и това отново е бонус за Сиена.

Парма все още води групата отбори, търсещи оцеляване, и вероятно борбата за десетата позиция със Сампдория и Каляри ще е до самия край. Парма обаче загуби последните си 4 гостувания.

Домакините ще искат да се възползват от лошата форма като гост на своя противник, и несъмнено ще тръгнат агресивно от първия момент. Парма показа, че е достатъчно солиден отбор през кампанията, но гостуванията напоследък са несполучливи, както вероятно ще се окаже и в този случай.

Прогноза: Сиена - Парма 2:1

Коефициенти от bet365:
Сиена - 2.40
Равен - 3.10
Парма - 3.10

Коефициенти от Offsidebet:
Сиена - 2.50
Равен - 3.05
Парма - 2.90

 

Наполи - Дженоа
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 07.04.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Наполи успя да се защити от щурма на Милан в последно време, а сега тимът има два благоприятни мача преди гостуването на Росонерите. Изчакването на този момент обаче може да се нагнети напрежение над състава. Резултатът на Милан срещу Фиорентина ще има значение, но любопитно е, че Наполи играе страхотно нощем.

Дженоа не успя да задържи Сиена миналата седмица и позволи връщане на тима до 2:2, като така отново се оказа в опасната зона. Както Наполи, и Дженоа ще знае резултата на своя пряк съперник за оцеляването преди началото на мача, и това може да донесе напрежението да се търси победата в мач, в който точката би била с радост приета.

Домакините ще бъдат подпомогнати от своята публика и факта, че нямат нито един наказан или контузен играч. Дженоа надали ще се мери с агресивността и динамизма на домакините.

Прогноза: Наполи - Дженоа 3:0

Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.33
Равен - 4.75
Дженоа - 10.00

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.36
Равен - 4.60
Дженоа - 8.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
113