Стекеленбург: Вече не мисля за Фулъм


Н. Гавазов

Стекеленбург: Вече не мисля за Фулъм

Вратарят на Рома Маартен Стекелeнбург е уверен, че може да се превърне в най-добри вратар по време на финалите на Световното първенство в Бразилия през 2014 година. Както е известно, холандецът поиска да напусне римския отбор по време на януарския трансферен прозорец, след като загуби мястото си в първия отбор под ръководството на Зденек Земан.

Бившият играч на Аякс дори хвана полет за Лондон в последния ден на трансферния прозорец, за да преговаря с Фулъм, но сделката се провали и Маартен се завърна на „Олимпико". След уволнението на Земан, при новия старши-треньор Аурелио Андреацоли Стекеленбург си върна титулярното място и в момента мислите на вратаря са заети само с Рома и това, по какъв начин да се представи добре на Мондиал 2014.

„Сега съм щастлив. Вече не мисля за Фулъм и вече не искам да напусна Рома. Искам да остана и да се превърна в най-добрия вратар на Световното първенство по футбол, което ще се състои в Бразилия през 2014 година", заяви Стекелeнбург за Corriere dello Sport.

 

  Сподели
128