Сампдория - Интер: Непостоянството на нерадзурите ще продължи


Н. Гавазов

Сампдория - Интер: Непостоянството на нерадзурите ще продължи

Сампдория - Интер
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 17.03.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Сампдория успя да се измъкне от много сложна ситуация. В средата на декември „моряците" се намираха под заплахата да изпаднат, но пристигането на Делио Роси помогна на генуезкия отбор да почувства почвата под краката си, да се запаси с точки и да открие пред себе си нелоши перспективи. Въпреки загубата от Каляри миналата седмица, Сампдория е на 11-то място и има в актива си 35 точки - с 11 повече от 18-я Сиена.

Що се отнася до Интер, главният въпрос изглежда е свързан с поста старши-треньор на отбора. Миланци избегнаха раздялата с наставника си по време на този сезон, но не е ясно как стоят нещата в дългосрочна перспектива, особено при положение, че Андреа Страмачони не успее да класира тима за Шампионска лига. Миналата седмица „нерадзурите" бяха унизени от Болоня на „Сан Сиро" и изпуснаха шанса да се доближат на точка от третия Милан, а този четвъртък Интер за малко не отстрани Тотнъм в Лига Европа, въпреки дефицита от три гола в първата среща - това е Интер през този сезон: непостоянен, с добро нападение и слаба защита, способен на провали и гръмки успехи.

Делио Роси има пълен състав за утрешния мач и вероятно ще използва най-доброто от играчите си. Крстич може да замени Мареска в средата на терена, а в нападение вероятно ще бъде предпочетен Едер вместо Сансон.

Що се отнася до гостите, те ще са без контузените Кастелаци, Мудингай, Самуел, Оби, Милито, Силвестър и Нагатомо. За да са още по-лоши нещата, Жуан е наказан. Единствената добра новина е завръщането на вратаря Ханданович. Перейра би трябвало да играе отляво, а Санети да отиде отдясно на защитата. Касано игра 120 минути срещу Тотнъм и Страмачони може да реши да даде почивка на Антонио. Ако това се случи, Алварес ще започне на негово място.

Сампдория редовно вкарва голове в домакинските си мачове и почти не пропуска - в пет последни срещи на „Луиджи Ферарис" генуезци извадиха топката от мрежата си само един път. Способен ли е измореният Интер да се противопостави на Сампдория? В последните 12 мача в Серия А „нерадзурите" имат три победи, четири равенства и пет загуби. Предполага се, че домакините ще упражнят първоначален силен натиск, а обикновено при такива ситуации миланци допускат голове. Ако Страмачони успее по някакъв начин да накара играчите си да се съсредоточат в началото на срещата, гостите могат да се надяват да измъкнат нещо. В противен случай те ще загубят срещата.

Прогноза за: Сампдория - Интер 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Сампдория:

10 февруари Сампдория - Рома 3:1 (Серия А)
17 февруари Наполи - Сампдория 0:0 (Серия А)
24 февруари Сампдория - Киево 2:0 (Серия А)
03 март Сампдория - Парма 1:0 (Серия А)
10 март Каляри - Сампдория 3:1 (Серия А)

Интер:

24 февруари Интер - Милан 1:1 (Серия А)
03 март Катаня - Интер 2:3 (Серия А)
07 март Тотнъм - Интер 3:0 (Лига Европа)
10 март Интер - Болоня 0:1 (Серия А)
14 март Интер - Тотнъм 4:1 (Лига Европа)

Досегашни срещи:

Сампдория - Интер

134 срещи
22 победи за Сампдория
40 равенства
72 победи за Интер
Голова Разлика: 245:125 за Интер

Коефициенти от bet365:
Сампдория - 2.40
Равен - 3.20
Интер - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Сампдория - 2.25
Равен - 3.30
Интер - 3.15

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
168