Анонс на 29 кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 29 кръг от Серия А

Катаня - Удинезе
Стадион: "Анджело Масимино", Катаня
Дата: 16.03.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Андреа Де Марко

КатанИя понесе удар по амбициите за европейските места след последните загуби от Интер и Ювентус. Отборът може би не е достатъчно опитен за такова състезание, но сега напрежението е снето и трябва да се работи по връщане на пътя на победата.

С победа над КатанИя Удинезе ще се върне в Топ 8 и ще приближи местата за Европа. Отсъствието на Ди Натале обаче ще означава, че всички останали ще трябва да покажат най-добрата си форма, за да компенсират.

За домакините в тима се завръща Легротаглие, който бе наказан. Споли обаче ще отсъства доста време с наказанието си. Бегрешио се върна в тренировките на тима, но е под въпрос. Ако не успее да се появи като титуляр, Маран ще остане със системата 3-5-2, без изявен нападател.

Гундолин не може да разчита на няколко от големите си имена, сред които Ди Натале. Майкосуел е наказан, така че напред ще видим Муриел. Анжела ще застане в отбрана в отсъствието на Херто и Домици. 

Мачът ще е интересен от тактическа гледна точка. Гундолин вероятно ще позволи на домакините да владеят и ще използва контрата. Катания никога не е загубвала 2 мача поред у дома, така че домакините ще са жадни за точки.

Прогноза: КатанИя - Удинезе 1:1

Коефициенти от bet365:
КатанИя - 1.90
Равен - 3.40
Удинезе - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
КатанИя - 1.90
Равен - 3.40
Удинезе - 4.00

Сиена - Каляри
Стадион: "Монтепаски Арена", Сиена
Дата: 17.03.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Даниеле Довери

Напоследък Сиена шокира с резултати - първо неочаквано загуби точки у дома си срещу Аталанта, а след това пътува до Палермо за победа. Сега отборът може да напусне зоната за изпадане за първи път през кампанията, като същевременно постави напрежение и над играещият по-късно Дженоа.

Каляри запази дупката от 10 точки над опасната зона с победа над Сампдория миналата седмица, но сега добрата форма ще трябва да бъде доказана в гостуване. 

Домакините ще имат феновете си и екстра мотивацията да напуснат зоната на изпадащите. Каляри ще заложи на важните за тима Конти и Сау, но вероятно ще отстъпи във владението. Сиена ще трябва да действа спокойно, за да не сбърка, ако се хвърли мигновено за победата. С балансиран старт тима ще постигне задачата си без проблем.

Прогноза: Сиена - Каляри 2:0

Коефициенти от bet365:
Сиена - 2.20
Равен - 3.20
Каляри - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Сиена - 2.30
Равен - 3.15
Каляри - 3.20

Наполи - Аталанта
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 17.03.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери

В началото на сезона бихме казали, че изходът от тази среща е предначертан, но сега Наполи няма победа в последните си 5 мача в лигата. Ювентус се възползва максимално от тази лоша форма и се настани удобно на върха в Серия А. Този мач исторически притеснява домакините, а и възроден Милан вече започва да притеснява лидерите в класирането.

Аталанта взе 6 точки в последните си 2 мача, но не може да си позволи да губи такива, защото Сиена и Киево имат лесни мачове в дъното. В крайна сметка срещу този опонент и точката би била ценна, но в последните 3 срещи с Наполи Аталанта събра 7 точки, което е повод за оптимизъм.

Домакините дори нямат проблеми в състава, но някак отказват да се върнат на пътя на победата. Изглежда всичко, което се изговори през януари психически срина състава. Кавани трябва да върне самочувствието си и да започне да вкарва, но през това време тима ще трябва да намери и други опции в атака. Публиката ще подкрепи своите играчи, но Аталанта, макар с много проблеми в състава, ще се бори да запази добрата си форма в лигата, а и конкретно срещу този опонент.

Прогноза: Наполи - Аталанта 1:1

Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.44
Равен - 4.20
Аталанта - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.50
Равен - 4.00
Аталанта - 6.75

Пескара - Киево
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 17.03.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени

Пескара се намира на поредица от 4 мача без дори равен. Това позволи на Сиена да се добере близо до излизане от опасната зона, а проблемите за Пескара не свършват. Тима няма да разчита на 7 от титулярите си за мача, сред тях са Перин и Вайс, който са ключови за представянията на отбора.

Киево надви Наполи миналата седмица и ще бъде укрилен от тези три точки. По принцип равенството би било добър резултат тук, но с мотивацията за отваряне на разстоянието с Дженоа, Киево ще иска победата. 

Домакините ще са агресивни от първата минута поради отчаяната си ситуация. Корини е наясно с това и ще балансира тима си добре, за да използва контрата в този мач. Гостите нямат нужда да контролират двубоя, а просто да изиграят шансовете си правилно.

Прогноза: Пескара - Киево 0:1

Коефициенти от bet365:
Пескара - 2.90
Равен - 3.10
Киево - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Пескара - 2.95
Равен - 3.15
Киево - 2.40

Фиорентина - Дженоа
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 17.03.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Никола Рицоли

Фиорентина спечели последните си две срещи и най-накрая взе точки и като гост след 4 поредни загуби. С победата над Лацио тимът се върна в състезанието за местата, даващи право на игра в Европа, като понастоящем Фиорентина води отборите зад Милан в това отношение. 

Дженоа загуби у дома си миналата седмица. Сега "грифоните" се оказват в много опасна ситуация, особено защото домакините се намират на второ място по домашния си рекорд в лигата. 

Джузепе Роси, Кампронезе и Хегази са отсъстващите за Фиорентина, а отсъствието на Бориело и Флорес за гостите ги прави изключително безопасни в атака. Безспорно виолетовите ще контролират срещата, а Дженоа ще чака шанса си.

Прогноза: Фиорентина - Дженоа 2:0

Коефициенти от bet365:
Фиорентина - 1.40
Равен - 4.33
Дженоа - 8.50

Коефициенти от Offsidebet:
Фиорентина - 1.38
Равен - 4.50
Дженоа - 8.00

Торино - Лацио
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 17.03.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Талиавенто

Toрино взе само точка от последните си 3 срещи, което означава, че Вентура ще трябва да работи здраво, за да не поведе тима си отново в опасната зона и да се бори за оцеляване до последния кръг.

Лацио изигра страхотен мач в Лига Европа срещу Щутгарт, но сега Петкович трябва отново да се концентрира над Серия А и да не пропуска печеленето на точки. 

Домакините няма да разчитат на проблемния този сезон Огбона. Той отсъства твърде често поради травми, а Диоп е наказан за мача. Сантана и Бирса се борят за място от ляво, а Церчи изглежда е сигурен по десния фланг. 

Гостите имат много проблеми в състава - Брочи, Клозе, Станкевисиус, Конко и Диас са контузени, а Ернанес е наказан. 

Двата отбора оставиха целите им в началото на кампанията да се изплъзнат. Торино изглежда ще се бори за оцеляването си, а Лацио играе на 3 фронта, като поема риск да се провали на всеки един. Ключът за гостите е правилната ротация, но многото контузени затрудняват ситуацията.

Прогноза: Торино - Лацио 1:1

Коефициенти от bet365:
Торино - 2.40
Равен - 3.10
Лацио - 3.10

Коефициенти от Offsidebet:
Торино - 2.35
Равен - 3.15
Лацио - 3.10

Рома - Парма
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 17.03.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Кармине Русо

Рома прекъсна добрата си поредица от 3 поредни победи с равен срещу Удинезе. Джалоросите сега отново се борят за европейските места, а победа сега ще гарантира 5-ата позиция, като Интер и Лацио гостуват в този кръг, което е положително за Рома.

С победата над Торино миналата седмица, Парма успя да се върне в горната половина на таблицата и сега тима е сред тези, които вече гледат по-спокойно към спасението. Целта в това гостуване ще е точка. 

Очаква се Рома да контролира играта. Парма ще се пренареди за блокиране на тримата в атака за домакините, а Биабиани ще бъде използван активно във втората част, за да тормози домакинската отбрана с бързината си.

Прогноза: Рома - Парма 2:1

Коефициенти от bet365:
Рома - 1.50
Равен - 4.33
Парма - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Рома - 1.50
Равен - 4.33
Парма - 6.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140