Интер - Болоня: Нерадзурите ще се опитат да останат в борбата за топ 3


Н. Гавазов

Интер - Болоня: Нерадзурите ще се опитат да останат в борбата за топ 3

Интер - Болоня
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 10.03.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Джампаоло Калварезе

Интер направи впечатляващ мач миналата седмица в Катания, но в средата на седмицата претърпя истинска катастрофа в Лондон срещу Тотнъм. Всъщност, фиаското в двубоя от Лига Европа беше очаквано, защото Страмачони освен, че заведе на Острова шестима младежи и част от резервите, публично заяви, че приоритетите пред тима са доброто представяне в Серия А. След 27 мача „нерадзурите" са четвърти в класирането и на 4 точки от третия Милан. Интер обаче трябва да поглежда и назад, защото Лацио е със същия брой точки, а Фиорентина е само с две по-малко.

Болоня е една от загадките на сезона. „Рособлу" не успяха да победят Сиена в началото на миналия месец, след това претърпяха поражение срещу Катания, но в последните си два мача постигнаха победи, което се случва за първи път от началото на сезона. Колективът на Стефано Пиоли е 11-ти и далече от опасната зона, а най-добра характеристика за представянето на тима даде наставникът: „За последния месец отборът израсна много. Трябва обаче да бъдем малко по-мъдри".

Интер е тима с най-пълен лазарет: Самуел, Милито, Силвестре, Мудингай, Кастелаци, Нагатомо и Оби лекуват различни контузии. Ханданович изтърпява наказание. Вероятно Страмачони ще трябва да използва един от двамата - Джонатан или Перейра, въпреки че те играха срещу Тотнъм. Касано започна срещу „шпорите", така че може би утре ще видим Алварес в стартовата единадесеторка. Отсъствието на Самир пък означава, че Карисо ще направи дебюта си за Интер след пристигането си от Лацио през януари.

Гостите са без наказания Коне и контузения Чезаре Натали. Антонсон се завърна в строя и заедно с Черубин ще започне мача в центъра на защитата. Пиоли вероятно ще избере схема с двама опорни полузащитника и един нападател в лицето на Джилардино, като ролята на Диаманти ще е по-свободна - често ще виждаме Алесандро на предни позиции в тясно сътрудничество с Алберто, но и изтеглен по-назад, почти в зоната на Перес и Тайдер.

Интересен мач от гледна точка на това, как ще започне Интер - с първоначален натиск или в спокойно темпо. Практиката от последните двубои показа, че „нерадзурите" често допускат голове в самото начало на срещите си, така че не е изключено този път да видим малко по-внимателни действия от тяхна страна. Нападението на Болоня не е за подценяване, а фактът, че има срещу себе си втората най-слаба защита от отборите в топ 10 е основание да предположим, че гостите ще вкарат поне едно попадение. Фаворит за трите точки са домакините, но вече свикнахме „нерадзурите" да ни изненадват, така че не бива да се учудваме, ако двубоят завърши и без победител.

Прогноза за: Интер - Болоня 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

17 февруари Фиорентина - Интер 4:1 (Серия А)
21 февруари Клуж - Интер 0:3 (Лига Европа)
24 февруари Интер - Милан 1:1 (Серия А)
03 март Катаня - Интер 2:3 (Серия А)
07 март Тотнъм - Интер 3:0 (Лига Европа)

Болоня:

03 февруари Пескара - Болоня 2:3 (Серия А)
10 февруари Болоня - Сиена 1:1 (Серия А)
17 февруари Катаня - Болоня 1:0 (Серия А)
26 февруари Болоня - Фиорентина 2:1 (Серия А)
03 март Болоня - Каляри 3:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Интер - Болоня

146 срещи
70 победи за Интер
34 равенства
42 победи за Болоня
Голова Разлика: 227:179 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.72
Равен - 3.50
Болоня - 5.00

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.75
Равен - 3.40
Болоня - 4.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
159