Анонс на 27 кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 27 кръг от Серия А

Торино - Палермо
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 03.03.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Джанлука Роки

Торино изглежда обърна късмета, който гонеше тима в първия полусезон. След като взимаше точки в гостувания и се проваляше у дома. Сега обаче в последните 4 мача у дома бяха взети 10 точки, а в 3-те последни гостувания бе спечелена само точка.

Палермо играе ужасяващо у дома и на гости. Като гост тимът никога не спечели мач този сезон. Феновете с право се надигат срещу ръководенето на отбора. Дали обаче агресивната обстановка ще принуди състава да се представя по-добре?

Огбона е наказан за домакините, но Родригес е готов да го замести в отбрана. Сантана и Барето вече са на линия, след като се затрудняваха с формата си напоследък. Бирса вероятно ще се върне на резервната скамейка за Сантана по левия фланг.

Дженоа сменя наставници буквално всеки месец и ситуацията в тима е усложнена. Гасперини вероятно ще заложи на трима в отбрана, като Гарсия ще замени наказания Ароника.

Прогноза: Торино - Палермо 2:1 

Коефициенти от bet365:
Торино - 2.10
Равен - 3.20
Палермо - 3.60

Коефициенти от Offsidebet:
Торино - 2.10
Равен - 3.20
Палермо - 3.50

Сиена - Аталанта
Стадион: "Монтепаски Арена", Сиена
Дата: 03.03.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Талиавенто

Сиена развали добрата си поредица от 7 точки в 3 мача със загуба срещу Ювентус. Сега обаче тима отново има добър шанс да закрепи рекорда си. Аталанта е на 6 точки от опасната зона и безопасността е близо. Успокоението може да заиграе за домакините в случая.

Гостите не се намират в добра форма, често се експериментира с постройката напоследък, а загубата от Рома у дома бе приета тежко. Сега тима трябва да не загуби това гостуване, защото приближаването на зоната за изпадане ще повдигне напрежение в състава.

Капитанът Вергасорла е аут за домакините, така че Болцони ще продължи с Дела Рока в центъра. Анжело най-накрая се завърна в тима и ще заеме мястото си от дясно, а Белмонте ще се върне на пейката. В атака Росина и Сесту ще подкрепят Емегара.

Гостите ще се придържат към 4-4-2. Цанини ще замени Контини, който е наказан в центъра на отбраната. 

Прогноза: Сиена - Аталанта 1:0

Коефициенти от bet365:
Сиена - 2.20
Равен - 3.20
Аталанта - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Сиена - 2.25
Равен - 3.05
Аталанта - 3.35

Болоня - Каляри
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 03.03.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Банти

Болоня се върна от позиция на изоставащ срещу Фиорентина с 1-0 до победа и успя да си спечели още време далеч от опасната зона в класирането. С двата идни домакински мача тима на Пиоли може да създаде сигурност в класирането.

Каляри не е побеждаван от първия мач за календарната година и ще иска да запази рекорда си. Тима със сигурност ще е доволен на точка тук, но победата ще постави състава в много силна позиция в класирането, почти гарантираща сигурността до края на кампанията.

Домакините са без Антонсон и Перес, така че Тайдер ще играе в центъра, а Соренсен ще е с Черубин в отбрана. Диаманти и Коне ще подкрепят атаката на тима. 

Гостите нямат нито един контузен и наказан играч, което е прекрасна новина за Пулга. Вероятно ще видим същата 11-ка от последния кръг, като Ибарбо ще застане със Сау на върха. 

Прогноза: Болоня - Каляри 1:1

Коефициенти от bet365:
Болоня - 2.10
Равен - 3.20
Каляри - 3.60

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 2.15
Равен - 3.05
Каляри - 3.60

Фиорентина - Киево
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 03.03.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Довери

Фиорентина се затруднява на гости напоследък, така че наставникът Монтела знае, че трябва да разчита на шансовете си у дома. В други 3 мача този кръг се срещат отборите от Топ 6 помежду си, така че това е перфектен шанс за натрупване на точки. 

Киево няма победа в 4 поредни мача. В тях бе взета само точка. Това гостуване не е точно предпочитаното лекарство за ситуацията, и задачата е доста сложна пред Корини.

Куардадо е наказан за домакините, така че Тони и Йоветич ще водят тима. Писаро ще застане в центъра, между Акуилани и Борха Валеро. 

Киево няма да разчита на наказания Хатемай. Палоши и Самаса се борят за място на върха, но бившият играч на Милан вероятно ще надделее. Сардо още е контузен, така че ще видим Фрай от дясно. 

Прогноза: Фиорентина - Киево 2:0

Коефициенти от bet365:
Фиорентина - 1.44
Равен - 4.20
Киево - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Фиорентина - 1.42
Равен - 4.00
Киево - 8.50

Сампдория - Парма
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 03.03.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери

Сампдория се затруднява на гости, но у дома си тима постигна победи в последните 3 мача поред. Сиена и Аталанта играят един срещу друг в този кръг, а Пескара и Дженоа имат сложни мачове, което прави победата доста ценна за домакините, които са на 11-та позиция в класирането.

Парма има еднакъв брой точки и се представи добре в първата половина от сезона. Задачата на тима винаги е била една - подсигуряване на спасението рано в кампанията и надграждане над това. Точката обаче ще е достатъчна за гостите тук, след като формата им спада с всеки кръг.

Икарди и Макси Лопес ще се борят за мястото на върха за Сампдория. Поли бе заменен в един от тренировъчните мачове на тима, така че трябва да е на линия сега. 

Амаури ще води атаката на гостите, след като Белфодил е контузен. Палета има травма, но има шанс да започне на пейката, след като и с него традиционно в отбрана виждаме Лукарели и Кода. 

Прогноза: Сампдория - Парма 2:1

Коефициенти от bet365:
Сампдория - 2.25
Равен - 3.10
Парма - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Сампдория - 2.30
Равен - 2.95
Парма - 3.35

Пескара - Удинезе
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 03.03.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо

Пескара отново се провали и не победи миналата седмица. Сега вече 7 мача тима няма победа. Ако Дженоа или Аталанта победят в срещите си от кръга, този мач може да е последната възможност на тима за да задържи надеждата за оцеляване.

Удинезе спря устрема си към местата за Европа напоследък. Особено в гостуванията си отборът взе само точка в последните 4 мача ( в последните 3 тима няма и точка). Задачата на тима в началото на сезона бе оставане в елита, но с 37 точки вече събрани, целта би трябвало да е по-висока.

Блаши и Вайс се връщат от наказанията си за домакините. Д'Агостино е тормозен от контузия и има шанс да се появи в игра. Ако не успее, той ще бъде заменен от Касчионе в центъра на терена.

Бенатиа е аут за гостите, а Анжела е наказан, така че Херто ще започне в отбрана. Освен тези новини ще видим същото от тима, както срещу Наполи в миналия кръг. Ди Натале не е вкарвал в последните си 6 мача, и със сигурнос е жаден за голове.

Прогноза: Пескара - Удинезе 1:2

Коефициенти от bet365:
Пескара - 3.40
Равен - 3.30
Удинезе - 2.15

Коефициенти от Offsidebet:
Пескара - 3.50
Равен - 3.20
Удинезе - 2.10

Рома - Дженоа
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 03.03.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Джервасони

С две последователни победи Рома се върна в преследване на европейските места и заедно с Фиорентина може да се възползва от заетия кръг на челото в Серия А. 

Дженоа има две победи и три равенства в последните си 5 мача и ще трябва да събира точки пред напредващите Сиена и Пескара. Точка срещу отбор във форма като Рома ще е повече от достатъчна.

Експериментите на Андреацоли се оказаха доста успешни за Рома и сега тима може да разчита отново на Тоти и Де Роси. 

Матузалем и Гранквист са наказани за гостите, така че Тошер и Бово ще са на терена. Капитанът Роси може да не се появи, след като напусна контузен мача с Палермо, така че Касани и Писано може да го заместят на десния фланг. 

Андреацоли получи позитивни резултати от работата си напоследък и изглежда всичко върви добре в състава на домакините. Дженоа със сигурност ще чака своя опонент и ще запълва пространствата си в отбрана, но домакините не трябва да прибързват. Търпението ще реши срещата в полза на Рома.

Прогноза: Рома - Дженоа 2:0

Коефициенти от bet365:
Рома - 1.50
Равен - 4.33
Дженоа - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Рома - 1.47
Равен - 4.00
Дженоа - 7.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
208