Интер и Милан не се победиха (видео)


И. Ангелов

Интер и Милан не се победиха (видео)

Дербито на Милано не излъчи победител днес в поредния 26-ти кръг на италианската Серия А. "Джузепе Меаца" противопостави домакините Интер на Милан и срещата завърши при резултат 1:1, който изглеждаше напълно резонен, след като отборите поделиха по едно полувреме доминация.

Първата част бе за гостите от Милан, които започнаха силно и задържаха предимството си до края на полувремето. В 16-ата минута Балотели имаше добър шанс да открие, но не успя от непосредствена близост след центриране на Де Шилио. В 21-ата минута обаче Ел Шаарави откри резултата след прекрасна игра на Боатенг.

В 27-ата минута Ханданович направи невероятно спасяване след корнер на Милан, а само след 2 минути отново лиши Балотели от гол с нова прекрасна намеса. В 39-ата минута Балотели опита да вкара от далечно разстояние и пак Ханданович спаси. 

Втората част Интер се съвзе и започна да налага превес в играта. В 55-ата минута Абиати трябваше да показва класа след прекрасен удар на Гуарин. В 71-ата минута обаче той се пропука и резервата Скелото вкара само 2 минути след като се появи в игра. Той се възползва от слабата отбрана на Милан в случая, като остана непокрит и матира Абиати с глава. В този случай Нагамото изкупи вината си за първото попадение, когато изпусна Шаарави, като бранителя центрира за гола тук.

В края на срещата Интер затисна своя опонент и Абиати отново бе подложен на напрежение, но той се справи отлично. В 92-ата минута домакините имаха шанс за пряк-свободен удар от удобно разстояние, но Гуарин не центрира добре.

1. Ювентус




58т.
2. Наполи




51т.
3. Милан




45т.
4. Лацио




44т.
5. Интер




44т.
6. Фиорентина




42т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
107