Анонс на 24 кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 24 кръг от Серия А

Лацио - Наполи
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 09.02.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Даниеле Орсато

Очакват се само голове, когато двата отбора точно под върха се изправят един срещу друг в опит да продължат щурм към мястото на Ювентус. Тима на Валтер Мадзари в добра голова форма ще гостува в този ден, но тима е уверен, че ще вземе нужния брой голове.

Лацио взе само 1 точка от последните 9 възможни и зае третото място в класирането, и сега тима гледа двата тима от Милано зад себе си, само на 3 точки разлика. Домакините имат голяма нужда от победа, за да върнат впечатляващия си сезон в релси. 

Спадът във формата на домакините съвпадна с невероятна форма от тима на Валтер Мадзари, който влиза като фаворит в срещата. Тима има добър шанс за 6-та победа в 7 срещи. Само Рома и Ювентус са вкарали повече голове от Наполи тази година и атаката е причината, поради която гостите преследват високо класиране тази година.

Прогноза: Лацио - Наполи 2:2

Коефициенти от bet365:
Лацио - 3.00
Равен - 3.20
Наполи - 2.40

Коефициенти от Offsidebet:
Лацио - 3.10
Равен - 3.15
Наполи - 2.30

 

 

Парма - Дженоа
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 10.02.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Стефано Перуцо

След 19 кръга Парма спечели много специалисти, които изказаха позитивни мнения за представянията на тима. Преди да загуби от Наполи в 22-ят кръг у дома, тима не бе допускал загуба пред домашните фенове, като дори лидера в класирането Ювентус не спечели тук. В последните 4 мача обаче тима спечели само 2 точки и формата се влошава.

Откакто Балардини пое Дженоа бяха спечелени точки срещу Ювентус и Лацио. Така гостите се измъкнаха от опасната зона, но са само точка над нея. Сега е време да се постигне постоянство и да започне печелене на точки от по-малките опоненти.

Парма има проблеми в състава с наказаните Роси и Маркиони. Така Биабиани ще трябва да играе по-изтеглен, вместо напред. След като Закардо напусна в посока Милан, Беналуане намери място сред титулярите.

За гостите Касани не тренира, заради малък проблем, така че вероятно Феронети ще го замени. Флорес, Варгас и Янкович са аут, и тима ще разчита на 3-5-1-1 с Бориело на върха.

Парма трябва да се поправи и да сложи край на лошата си серия, но засега опасността от изпадане е далеч. По тази причина домакините ще изчакат ход на опонента, който има нужда от точки, за да се използва контрата в този мач. Дженоа ще потърси дефанзивна постройка, но недостиг на дефанзивни играчи може да е коз за домакините.

Прогноза: Парма - Дженоа 1:1

Коефициенти от bet365:
Парма - 1.80
Равен - 3.50
Дженоа - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Парма - 1.80
Равен - 3.35
Дженоа - 4.60

 

Аталанта - Катаня
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 10.02.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Давиде Маса

Аталанта наскоро прекрати лошата си поредица от 6 мача в лигата без загуба, като победи Палермо и сега се намира на 6 точки от опасната зона в класирането. 

Катаня загуби в Наполи след 3 поредни победи и тима не е опасен като гост. Вероятно тук ще се потърси точката от гостите, за да не останат в две поредни гостувания без нищо в ръцете си. Нуждата от точки за домакините е голяма, за да се избегне нова битка на дъното. 

Аталанта има куп проблеми, но ще разчита на агресивно начало и ранни голове. Троиси, Сигарини, Капели, Марилунго, Белини, Лучини и Фери са контузени, но Герман Денис е човекът, на който тима ще разчита за голове.

Прогноза: Аталанта - Катаня 2:0

Коефициенти от bet365:
Аталанта - 2.20
Равен - 3.20
Катаня - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Аталанта - 2.20
Равен - 3.10
Катаня - 3.40

 

Палермо - Пескара
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 10.02.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Масимилиано Ирати

Палермо има най-лошия актив като гост в Серия А, но с тези два поредни мача у дома се очаква тима да събере точки. Миналата седмица Аталанта запрати тима отново на дъното и това бе повод за уволнението на Гасперини.

Пескара също е в зоната на изпадащите, и в това пътуване тима знае, че дори точката ще е ценна, но целите три ще трябват за застигането на Дженоа и Каляри. 

Домакините смениха наставника си и вероятно ще е нужно време за адаптация, така че Пескара ще се възползва от това още от първата минута. Публиката вероятно ще помогне на домакините да опитат да отвърнат на агресията, така че това ще е един от тези мачове, в които битката е до самия край. 

Прогноза: Палермо - Пескара 2:1

Коефициенти от bet365 :
Палермо - 1.57
Равен - 3.75
Пескара - 6.00

Коефициенти от Offsidebet :
Палермо - 1.57
Равен - 3.60
Пескара - 6.25

 

Сампдория - Рома
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 10.02.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели

Ръководството на Делио Роси донесе на Сампдория 8 точки в последните 5 мача и изглежда тима може да отдъхне, след като отвори дупка от 5 точки над Пескара в класирането. 

След 5 мача без победа Рома обърна първоначалните си добри представяния и сега Андреацоли трябва да възвърне атакуващата мощ и форма на новия си тим.

Още не е ясно как ще действа Рома с новото ръководство, но вероятно ще се заложи на по-малко захождания от бековете и повече работа в средата на терена, където Рома притежава много класа. Домакините ще изчакват удобен момент за своите атаки, тъй като и постройката на Рома сега е неясна, затова рисковете ще са минимални.

Прогноза: Сампдория - Рома 1:1

Коефициенти от bet365:
Сампдория - 3.20
Равен - 3.50
Рома - 2.15

Коефициенти от Offsidebet:
Сампдория - 3.25
Равен - 3.35
Рома - 2.15

Болоня - Сиена
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 10.02.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Джакомели

Болоня избегна пропадане в класирането в последните 2 кръга с равенство срещу Рома и победа с пълен обрат над Пескара. 5 точки над зоната на изпадащите не е достатъчно за сигурност и тима ще действа внимателно до края на кампанията. Срещу директен опонент за оставане в лигата точките са задължителни.

Сиена неочаквано победи Интер миналата седмица и най-накрая се покачи над дъното на таблицата. Сега Пескара е само на 3 точки преднина и безопасната зона е все по-близо за тима, тръгнал от неизгодна позиция в началото на сезона. Сиена задължително трябва да избегне загуба, защото Палермо или Пескара ще вземат точки в този кръг.

Последните събрани 4 точки от Болоня ще имат своето психологическо значение, но Сиена е в отчаяна нужда от точки. Домакините трябва да опитат да контролират срещата, а Сиена ще вдига темпото, за да принуждава грешки от опонента.

Прогноза: Болоня - Сиена 2:2

Коефициенти от bet365:
Болоня - 1.90
Равен - 3.25
Сиена - 4.20

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 1.85
Равен - 3.30
Сиена - 4.33

Удинезе - Торино
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 10.02.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Банти

Удинезе бе толкова близо до равен на "Сан Сиро" миналата седмица, преди реферска грешка да подари на Милан 3 точки. Сега след доброто си представяне момчетата на Гуидолин виждат, че петото място не е далеч и ще продължат да радват феновете си.

Торино спечели 3 и направи 4 равенства в последните си 7 мача. Тима ще търси да запази позитивния си рекорд без загуби в това гостуване, а и настроението в тима е високо. Точката ще е достатъчна от този мач за гостите, които са на спокойно разстояние от опасната зона.

Мачът предполага доста забавление за неутралния зрител с оглед атакуващия подход на гостите и високото темпо, което демонстрира Удинезе. Домакините ще искат да превземат центъра, за да дадат шансове на Муриел и Ди Натале напред. Торино от своя страна ще използва фланговете чрез Церчи и Сантана. 

Прогноза: Удинезе - Торино 2:2

Коефициенти от bet365:
Удинезе - 2.00
Равен - 3.30
Торино - 3.80

Коефициенти от Offsidebet:
Удинезе - 2.00
Равен - 3.20
Торино - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
201